Inför KHC-Arvika,( plus ännu ett hemskt resultat..)

Dags för nytt besök från Värmland i KHCs fina ishall, varmare än Fagerliden iaf =)

Arvika och KHC möttes två gånger i seriespelet förra säsongen, 2-4 i Köping och 8-1 i Arvika.Torsk gånger två alltså för KHC.

Arvika var riktigt på hugget förra säsongen och slutade på tredje plats, efter suveränerna Hammarö och Munkfors.

Till denna säsong har Arvika tappat några viktiga pjäser, och några av dem precis innan seriestarten. Det var riktigt turbulent ett tag i klubben, skulle man tvingas lägga ner A-lagsverksamheten (ryktades det om iaf)eller sitt J20-lag var frågan..? Svaret blev att J20 rök för att rädda A-laget.

Det är alltså ett ganska ungt lag man nu mönstrar, som KHC i medelålder ungefärlich. Var beredd på frejdigt spel från gallergrabbar i motståndarlaget också alltså.

Man har blandat och givit hittills denna säsong, 4 vinster , 2 oavgjorda och fem torsk.
30-45 och -15 i målskillnad på 11 matcher, och matchresultatet snittar på 2,7-4,1.

Resultatet på bortais är 3 pinnar , oavgjort mot Nor (3-3) och vinst mot FAIK (5-6)

Enligt rapport så är det ett duktigt snabbskrinnande lag, med en taktiker (Urban Lang) av rang som coach.
Nr 8 Andersson (6+6) och nr 14 Söderlund (4+7) är ett par herrar som KHC bör vara lite extra uppmärksamma på.

---------------- ----------------- ----------------------- ------------------- ------------------ ----------------- --------------- ----------------


Södertälje spelade ut HV71 - men föll ändå - nu är SSK förankrat i botten. =(

Mitt SSK, vad gör ni...!? Mitt hjärta brister.. jag vill inte kvalserien igen.. Hur många uddamålsförluster ska ett fan behöva klara..!?

---------------- ----------------- ----------------------- ------------------- ------------------ ----------------- --------------- ----------------

Egentligen tycker jag att KHC skall koncentrera sig på sitt eget spel i första hand, så att man hittar tillbaka till pulsen och attacken i tanke och handling. Den potential och inneboende kraft som finns i detta lag räcker långt, tillräckligt för att spöa vilket lag som helst vilken dag som helst i denna serie, men man måste börja tro det och göra det igen.

Omkastningen i laget senast (2:a line orörd) mot FAIK funkade inte riktigt, och nu när Lagerström flyttar, och Robin K förmodligen inte kan vara med denna matchen heller pga förkylning, så krävs det att coach Björklind hittar rätt i laguppställningen och att de som får spela i nya formationer hittar rätt direkt.

Tekningarna måste tas på större allvar, det är inte bara tekaren som skall vinna teken. Han måste ha vaken uppbackning från medspelare. De senaste matcherna så har denna uppbackning varit alldeles för svag och "sömnig". Tek i egen zon, och speciellt i BP, måste inte vinnas men bör inte förloras och då krävs snabbt agerande och styrka. Är man inte "på tå" till 100% så loosar man och bjuder motståndarna på en målchans.. ONÖDIGT!

Backsidan har vi ingen anledning att klaga på men det skulle inte kännas fel om Wannqvist och Eriksson hade möjlighet att vara med lite mer. Deras rutin och tyngd behövs runt egna kassen.

Ett krävs, KHC-hjärtat !! (Fråga Dan Larsson t ex, så tror jag att han kan säga eller iaf visa vad som menas med KHC-hjärtat)

GO KHC!!

Må väl !

//Falken (som inte skulle bli ledsen om någon hade tid att kommentera mitt vilda åsiktsfyrverkeri ibland)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0