Seriesegrarna heter KIK!!

5 - 2 betyder den första segern mot HC Örnen och naturligtvis först och främst SERIESEGER !! 

2 - 2, jämnt och tight efter 2 perioder, men i sista ronden äger hemmalaget det mesta av spelet.
KIK får tidigt ett PP, som sen blir spel 5 mot 3 i 36 sekunder men Inget som man kan utnyttja tyvärr.

KIK spelar ettrigt och uppoffrande i defensiven och gör det trångt i mittzon och spelar enkelt i försvarszon.
HC Örnen tillåts alltså inte att skapa några speciellt vassa målchanser, men Harju i KIK-kassen får ändå briljera med några sköna Sportspegelräddningar när han från spagatställning plockar ett par hårda skott från blå.

Glädjen och energin i dagens KIK är härlig att se, som natt och dag är ett alldeles för svagt jämförande uttryck men det får ändå beskriva den enormt stora skillnaden mot förra säsongen.

"Jag älskar att vinna !!" sa coach Brolin före matchen, och det är ett klockrent uttalande inför en match från en coach.. Budskapet till laget var superladdat med positiv energi och skapade säkert rätt sorts tankebilder och känsla hos varje spelare inför matchen.

Mycket stod nämligen på spel, som sagt så hade man ännu inte lyckats  besegra gästerna från Örebrotrakten men om man skulle klara det så var också seriesegern bärgad.. Flera skäl till att det skulle kunna knyta sig prestationsmässigt.

Nu blev det tillslut en ganska komfortabel resa mot slutsignalen, efter att Nicke Källberg knäppte dit 3 - 2 och sedan när Per Berg får ut pucken ur försvarszon och kan lätta in trissan med en patenterad backhand i tom kasse till 4 - 2 (då har KIK en gubbe utvisad och HC Örnen har tagit ut målvakten för att spela 6 mot 4)
Samme Berg fixar slutresultatet till 5 - 2 när han stjäl pucken på anfallsblå och avslutar skoningslöst ensam med gästkeepern.

Vinsten innebär att KIK får en lite lättare väg i kvalspelet. Som seriesegrare så får man vila lite medan 2:an och 3:an matchar mot varandra ett par matcher för att sedan matcha mot KIK. Den som vinner den lilla serien får sedan kvala vidare..men det tar vi när det kommer.. KUL BLIR DET DOCK!!

Stort grattis till seriesegern KIK!!


Kommentarer
Postat av: Nr 22 Karlskoga HC

Bra blogg Falken! ses den 22 feb:)

2008-02-10 @ 14:43:28
Postat av: F

Tack för det! Kul med Kga-besök på bloggen. =)
Välkommen till Köping!

2008-02-10 @ 21:19:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0