Fredagsmatchen i omgång 7

Kils AIK - Arvika HC: 6 - 6


Kommentar: Kil ligger under med både 0 - 3 och 3 - 5 men kan ändå vända på steken och t o m ta ledningen med 6 - 5.
Arvika samlar sig dock så pass att man kan kvittera och få med sig en pinne hem.
Kil imponerar, alltid respektingivande med ett lag som har den moralen och kämpaandan så att man inte viker ner sig oavsett vad det står på resultattavlan.
Jag har ingen koll ännu vad AHC anser om matchen men det är inte svårt att gissa förstås.

Kuriosa: KAIK hade ju oturen att bli "rånade" i Grums senast, någon gjorde inbrott i deras omklädningsrum under andra perioden. Ett tiotal mobiler, kreditkort och plånböcker blev stulna, plus en bil.. När sen polisen ringde upp en av mobilerna så svarade tjuven... !!?? Otroligt, att personen/personerna i fråga inte hade så stor chans till Nobelpriset det förstod man ju, men att de sen svarar i en mobil de själva har stulit måste ju vara nånslags dumhetsrekord.. !! Asgarv!!

Skönt att prylarna sedan återfanns i tjuvnästet och i den (tyvärr) kvaddade bilen.

Kommentarer
Postat av: KAIK

Hallå!

Det var en väldigt sevärd match i sannerudshallen igår! Mycket mål och kamp och det svängde hit och dit!

Precis som du säger så är Kil på G, de senaste matcherna har man fått bättre ordinng på spelet och nu trillar även puckarna in! Men för att påvisa att det var svängat kan jag nämna att första perioden slutade 0-3 och 7-20 i skott, medans andra blev nåstan det motsatta, 2-0 och 16-4 i skott!!

Kul att höra att även andra verkar ha respekt för oss, det blir en sån säsong iår där vi verkligen får slita för poängen, förra året fick vi mycket gratis men så är de inte längre!¨

Ja på onsdag kommer ju vi på besök, det ska bli en spännande match med 2 lag som verkligen är på G, blir mycket tufft att få med sig poäng i köping och vi kommer ju ihåg hur de gick förra året vi va på besök;) Men vi ska verkligen ge er en match iaf=)



Tänkte bara säga det också att bilen inte blev kvaddad, förövarna hade bara kört av vägen och in i en gröskulle så det blev inga skador på den heller så det gick väldigt bra ändå med tanke på omständigheterna!

Inga problem, det gör jag så gärna när jag får möjlighet att läsa både om våra matcher och alla andra lag! Så det är du som ska ha tack=)

Lycka till på onsdag!(men inte för mycket;))

2008-11-08 @ 17:17:14
Postat av: Falken

Hallå KAIK!



Skönt att höra att bilen var oskadd!



Man får ju nästan abstinens en sån här helg när KHC stod över, men det var ju "kul" att se KIKs match istället, höll på att bli en mirakelvändning i sista men så blev det inte.

Blir riktigt spännande på onsdag, KHC har förhoppningsvis tillbaka lite folk och bör vara sugna att lira.

Tror det blir en jämn fight, kanske en målvaktsmatch..!?

Tack igen för dina kommentarer, det hjälper mycket till när man sitter och skriver.

Välkommen på onsdag, må bästa lag vinna..så länge det kommer från köping. =)

2008-11-10 @ 14:27:07
Postat av: KAIK

hehe, ja jag förstår de, vi står över sita omgången vi så de blir bara lite längre jullov för vår del!

Ja de måste kommit lite snöpligt, hade aldrig trott att säffle skulle kunna ta en enda poäng i 2an, men de är väl så, så fort underskattningen kryper sig på kan vad som helst hända!

Ja de kommer bli mycket tight, tror knappast det blir någon upprepning på något av resultaten förra året! Det kan mycket väl bli en målvaktsmatch, då får vår/våra snäppa upp sig lite, sist var de sådär, men samtidigt vacklar försvaret av och an, men de har blivit mycket stabilare ju längre in i serien vi kommit, är på uppgång ordentligt känns de som!

Men vi har stor respekt för Köping, dels efter storförlusten förra säsongen men också hur ni hanterat Grums och Arvika när de kommit på besök i år!

Men några lirare är på G ordentligt i laget nu och får vi bara med ordinarie lag (förutom långtidsskadorna) så tror ja vi kan bjuda upp till fajt iaf=)

Tack för välkomnandet! Det lär behövas efter en så lång resa!

2008-11-10 @ 15:11:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0