Förslag till spelprogrammet är lagt

Div 3 Örebro län/Västmanland
Jahapp, då är spelprogrammet uppe (klistrar in det inom kort)

Kommentarer:
Tisdagar o fredagar är matchdagar, helt ok med fredagsmatcher och kanske lite skönt att slippa helgmatcherna..

11 lag innebär att ett lag står över varje omgång och att det redan skrala matchprogrammet med en match i veckan blir ännu skralare.. fast det är ju iofs inte så ofta det blir så tack o lov

Bortamatch i Hällefors ger mig rysningar, jag vet inte om jag orkar åka hela vägen dit för att kolla nån match(mörkt och dystert, och alltid en massa vilda djur som ska springa över vägen stup i ett) , plus att det alltid brukar vara fullsändigt bedrövliga tillställningar.. (naturligtivs kan man inte beskylla bara det ena laget för bedrövligheten)  (Tidigare hade jag här skrivit lite efter magkänslan, och då uttryckt mig lite väl bryskt om både stad och ishall.. Sorry för det) Förexten, Tomas Sander, lirar han fortfarande?

Bortamatch i Sala ger mig rysningar, "hela byn" har vid flera tillfällen invaderat isen för att puckla på allt som rör sig, det har hänt i alltifrån knattematcher till seniorbataljer... Sen står man o väntar i prånget mellan ishallen och omklädningsrummen för att "puckla på" lite mera.. Jag säger inte att gästande lags spelare och/eller publik har varit oskyldig, men när det har hänt så ofta som det gjort i Salas ishall så börjar man undra vad det beror på..

Hur bra blir Hallstahammars HK denna säsongen, och vad vill man med sin hockey..? Vill man upp i år eller räcker det med spel i div3 även kommande säsong..?

Skultuna IS, hur många duktiga ex-vikare lirar där denna säsongen? Det märks.

HC Örnen, de var rätt kaxiga (well, kanske inte laget men iaf deras fans) ett tag för någon säsong sedan o påstod att de skulle rensa i 3:an och köra rakt igenom div2 också... Hur bra blir de i år?

Örebro Dövas IK, sägs vara vassa men hur ska domarna kunna kommunicera med dem when the game is on? Vifta med flaggor eller släcka lyset när det är utvisning..!? Menar alls inte att skoja med någons handikapp, det är en helt ärlig fundering..., som det ska bli spännande att få svar på..

Om man vill vara lite ful som motspelare så kan man stanna upp o låtsas som att det är avblåst och gestikulera o ha sig med armarna i en fejkad protest för att sedan vispa upp pucken i klykan bakom en intet ont anande döv keeper.. Skulle vara elakt det, eller hur!?

KIK-KHC blir förstås en extrakrydda på moset i vinter, alltid kul!

To be fortsatt





Kommentarer
Postat av: Player

Har ingen aning om hur jag egentligen hamnade på denna överlästa blogg, men jag var ändå tvungen att kommentera inlägget om div.3 hockeyn, även om jag egentligen inte vill föra diskussionen vidare.....Det jag reagerade på var detta citat: "Bortamatch i Hällefors ger mig rysningar, hela byn luktar nedläggning och ishallen är en hemsk upplevelse. Tomas Sander, lirar han fortfarande?"....Jag kan väl delvis hålla med om att byn inte har sina bästa år framför sig men för hela bergslagens skull så är det bara att hoppas på en vändning, som under Ovakos gamla glansdagar......Men om du helt utan ironi menar att det skulle vara bättre att stå och kolla på hockey i Kungsörs "nya" Mälarenergi Arena (som förövrigt är gamla Acta-hallen), än i Hällefors ishall så måste du väl redan börjat tappa både syn och känsel?....Jag har lirat hockey i både Kungsörs ishall och i Hällefors ishall och Hällefors hall är betydligt fräschare än den i Kungsör, som både är ful och iskall, samt att den endast har ståplats läktare, t.om. Noras ishall är betydligt trevligare att spela i.....Jag skulle nog säga att Kungsörs ishall, eller rättare sagt Mälarenergi Arena (bara namnet är ju ett skämt) ligger på topp 3 bland Sveriges värsta ishallar, bara Skultuna och Fellingsbro toppar den listan.....Hade Kungsörs "nya" ishall varit ett nybygge likt Hallstahammars ishall så hade jag givetvis inte reagerat....Nej, att bara byta namn på en ishall räcker tyvärr inte som upprustning...

2009-09-06 @ 22:25:09
Postat av: Falken

Hello Player! Överlästa blogg..!? Vet jag inte vad det betyder, men kul ändå att du hittat hit, hur det nu gick till =) Jag märker ju att jag förnärmat dig med mitt omdöme om Hällefors och kommunens ishall.. Nåväl, jag får helt enkelt be om ursäkt,och även korrigera mig själv lite i blogginlägget.. Bakgrunden till vad jag skrev ligger i att jag bara hade den magkänslan när jag tänkte på att ta resan upp igenom skogarna för att kolla på match i Hällefors.. Jag har gjort det ett antal ggr förut och uppskattar inte alls vägen dit och heller inte ishallen som sådan..(Jag vet inte riktigt vad det är som känns fel med hallen, det är bara en känsla jag får.., sorry) Självklart är vägen lika mörk och dyster på väg åt andra hållet, och Kungsörs ishall är verkligen inget skrytbygge.., kallt som xxxx och bedrövliga läktare (än sålänge iaf) Namnet på ishallen är ju ren ironi.. "Arena".. ;).., men sponsorspengarna är ju välkomna ändå förstås.. Dessvärre vet jag med bestämdhet att det finns många sämre ishallar än de i Kungsörs och Hällefors.. Vågar inte nämna vilka, men Fagerliden ger mig rysningar.. ;)



Hoppas du godtar min ursäkt.!? Kanske ses vi i vinter.. =)



Hoppas att Hällefors, laget, hämtar sig från praktknocken, 26-1, senast mot IFK Ore.. Inte kul med sådana siffror, för någon..



//Falken

2009-09-08 @ 14:45:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0