Stanley cup-final!

Det blev Detroit mot Pittsburgh, som väntat..

Nattens match mellan Detroit och Chicago var visserligen tät och spännande, men det är först nu det brinner till på riktigt.. En repris på förra årets final, och ett revanschsuget Penguins..

Don´t touch
Skrock har jag inget för
, men det är tyvärr ganska vanligt i idrotts och hockeykretsar.. Slutspelsskägg å annat strunt.., och nu denna buckla som föräras det lag i respektive conferense som går till final..
Pittsburgh rörde inte vid bucklan förra året, av skrock, för att de trodde att det skulle ge dem otur..
Detroit hade samma skrocktaktik, och de vann ju hela skiten..

Pittsburgh kladdade friskt på bucklan denna gången eftersom förra årets skrocktaktik visade sig vara fel.., och Detroit fortsätter sin skrocktaktik i år också.., don´t touch!

Antar att det också handlar om att inte fira innan man gått över den slutliga mållinjen, segern i semifinalen är inte värd mycket om man torskar finalen.

Detroit är laget jag håller på iaf, med alla svenskar i laget så är det som en VM-final.. Hoppas bara Lidas o Lilja frisknar till, det lär behövas.


Kommentarer
Postat av: Mr Hockey

You forgot about the new swedish sensation mr Ericsson...

Hasn´t he shown a lot of skills in the play offs..?



He is a former Sodertälje player, he should be a favorite for you, isn´t he?

2009-05-30 @ 16:45:26
Postat av: Falken

Hello Mr Hockey!



Jepp, Ericsson är knappt någon man vet vem det är trots att han lirat ca 130 matcher i SSK-tröjan.(J20, allsvenskan o Elitserien från 2003-2006) Senaste klubbadressen i Sverige var ju Almtuna i allsvenskan.



Spelet på de mindre rinkarna verkar passa honom, han har knappt en säsong utan bra +/- statistik sen han började lira i AHL o NHL.



Skönt ändå att han verkar vara tillbaka redan till första finalmatchen. Han opererades ju akut för blindtarmsinflammation precis innan sista matchen mot Chicago.



2009-05-30 @ 21:17:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0