4e omg div3 Örebr/Västmanl. Resultat o komments.

Det blir lite korta kommentarer, det är ju ny omgång redan i morgon tisdag.


GSK - NHC: 6 - 4 (3 - 0,1 - 2,2 - 2)     Skott: 60-31  (17-8,25-12,18-11)

Tippade 5 - 3, men fick iaf rätt vinnare.

Verkar som att Hyttan ägde matchen och vann rätt komfortabelt. Klara 3 - 0 efter första, och man vann skotten överlägset. Från mitt håll ser det ut som att Nora aldrig hade chansen. Daniel Magnusson och Emil o Rasmus Ohlsson Fromell var de som, i stort, såg till att 3 friska bärgades till hemmalaget.




HHK - KHC:
6 - 3 (3 - 1,0 - 2,3 - 0)

Tippade 8 - 3, men fick rätt vinnare igen.

Köping HC låg under med 3 - 0 ett tag, men inför sista perren så hade man hämtat in till 3 - 3. Då gick Hallstatåget.., som enligt coach Karlsson berodde mkt på att hans lag tappade orken och vilade sig för mkt i busbåset. Hallsta är starka 5 mot 5 över minst 2 liner, utöver det så håller deras PP hög div2-klass. Då gäller det att inte ge bort för många sådana lägen helt enkelt.




SHK - HIK:
1 - 1 (1 - 1,0 - 0,0 - 0) Skott: 20-37

Tippade tokfel!

Mer kamp än skönspel enligt referatet på Sala HKs hemsida Bäst i hemmalaget var förmodligen keepern Jocke Lindqvist. Som utomstående så gör man analysen att det troligtvis är Sala som skall vara gladast över resultatet, sett till skottfördelningen men också till att HIK hade en puck i stolpen, trots öppet mål.

Från HIKs hemsida: "Det mest anmärkningsvärda i matchen var att för första gången spelade 2 av HIK:s bästa backar genom tiderna tillsammans i HIK-dressen. Rikard och Magnus Ekström bildade backpar i 1.a femman och i femman ingick även Magnus son Rob och dessutom ingick bröderna Ekströms systerson Fredrik Nilsson i femman. 5:e och sista länken i femman var Johan Nikitin men han är inte släkt med Ekströms. Rena släktträffen alltså"



SIS - HC Örnen:
5 - 6 (2-1,2-2,1-3) Skott:24-42 (8-12,8-15,8-15)

Tippade 3 - 6, men fick rätt vinnare.

Rykten gör gällande att SIS keeper för kvällen gjorde en mkt stark insats. I övrigt vet jag inget mer om matchen.



ÖDIK - KIK:
1 - 18

Tippade 2 - 10, försökte provocera KIK lite..och det lyckades.. =)

Hemskt vad tråkigt med sådana skillnader på lagen. ÖDIK hör definitivt inte hemma i denna serie, det är inte varken kul eller utvecklande för någon.
Matchreferatet finns längre ner på bloggen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0