Resultat o tjöt ang omg 6 i div3 Örebro/Västmanl

Felling/Frövi IK - Kungsörs IK: 4 - 6

Skön vinst för KIK, som gick fram till 0 - 3. Hemmalaget gick ikapp till 3 - 3, KIK satte 3 - 4 och FFIK kvitterade igen, 4 - 4 med 6 min kvar men KIK vinner alltså tillslut helt rättvist. Enligt rapport så var domarnivån löjligt låg, hemmalaget bjöds på två mål (varav ett som tillkom efter avblåsning..?!) och KIK fick ett bortdömt
KIKs målskyttar enligt hemsidan:Joel E, John S, Per B, Niklas K, Tobbe W och Emil L

Flera lirare på sjuklistan hos KIK, och då kliver andra in och fyller på.. Härligt!


GSK - HIK: 11 - 2 (4 - 0,4 - 1,3 - 1) Skott: 49-34 (14-8,24-13,11-13)

Whiplash-varning HIK!!


Sala HK - Köping HC: 6 - 2 (2 - 0,0 - 2,4 - 0) Skott: 42-34 (18-10,13-14,11-10)

Suuupertunnngt för Köping hockey nu, näst sist i både dív2 och div3.., det måste tära på lirarna..men om man känner till lite om vilket hjärta som finns hos många så vet man också att det kan vända fort..

Matchref från SHKs föredömligt levande och informativa hemsida här


Skultuna IS - HHK Black Sheeps: 3 - 7 (3-1,2-2,2-0)

Trodde på en lite jämnare match..


Spelas lördag 14/11

Vissa tror på knappa 30 mål i baken för ÖDIK..!!

ÖDIK - HC Örnen: 0 - 20




Kommentarer
Postat av: chelios

inte många rätt man hade ikväll...



FFIK - KIK rätt vinnare i alla fall...



GSK - HIK, nog hade HIK målvaktsspel en stor roll i den här matchen, tyvärr för HIK´s nackdel...



SHK - KHC rätt vinnare fel resultat...enligt SHK´s hemsida så avgjordes matchen i början av tredje då Sala gick ifrån till 4-2...



SIS - HHK...jag trodde nog att SIS skulle kunna bjuda upp ordentilgt på hemmais, men HHK verkar vara ruggigt starka...

2009-11-13 @ 22:29:33
Postat av: benny

vem domde i fellningsbro??

2009-11-14 @ 01:23:13
Postat av: per

Det var ingen domare iallafall, tror dem tog någon från publiken.

2009-11-14 @ 10:12:56
Postat av: From Russia with Love

Det var Janne Asserholt som dömde i Fellingsbro..

2009-11-14 @ 12:30:52
Postat av: bengha

Såg matchen i fbro... Janne var helt okej..En domare som dömt Allsv o håller en hög lägsta nivå.

2009-11-14 @ 12:44:32
Postat av: Krutov

SIS-HHK 3-7

Matchen i Skultuna var en till början ganska jämn tillställning. Men det dröjde inte länge in i första perioden innan man förstod vad som var SIS-killarnas primära målsättning. Tryck till HHK:s nr 10, Jerry Östman, som spelade i SIS förra säsongen.

Domaren fick blåsa lite åt båda hållen under matchen då SIS inte orkade hänga med riktigt allt eftersom minuterna gick. SIS har några riktigt bra spelare som också tilläts komma förbi på kanterna, men kom inte mycket längre än så. HHK såg till att dom fick hålla sig utmed sargen och i hörnorna (där gör man ju inga mål ändå). Stundtals fick SIS lite snurr i HHK:s zon när dom spelade ett snabbt kortspel med mycket rörelse. Men HHK visste vad dom gjorde och hade tålamod och lät dom hålla på tills misstagen kom. Och dom var många. Ju längre matchen led började grinigheterna komma i SIS och flertalet fulheter började göra sig till känna. Ett par stycken checking from behind kom, som domaren inte såg. Ett par grymma slashingar (från båda lagen) dök upp. En slashing framför allt kom (och den kunde domaren inte missa) kom i andra perioden då SIS nr 25 rappade HHK:s lagkapten nr 17 Johan Rauch över armen så att både klubba och handske flög. Resultatet av det blev att nr 25 i SIS fick gå till duschen. Och jag tror inte att han klagade så mycket över det, för i duschen var det säkert betydligt skönare än i den iskalla sk hallen dom har.

Spelmässigt så hade HHK ett mycket bättre spel över samtliga femmor vilka alla producerade också. Om inte SIS keeper hade varit så jämn som han är, så hade siffrorna varit större. Han gjorde flera avgörande räddningar. Skotten tilldelades 24-37 till HHK:s favör, men säkert så kom 8-10 skott från SIS när dom passerat rödlinjen och bara slängde in den på mål.

Målen i HHK fördelades mellan Johan Lindberg 3, Johan Rauch 1, Peter Pettersson 1, Tobias Karlsson 1 och Jerry Östman 1.

Jag vill samtidigt passa på att lyckönska HHK:s ena målvakt, Niklas Gredin, och gratulera honom på den stora dagen, då han gifter sig idag.

2009-11-14 @ 13:26:34
Postat av: Broa

Under hur rapporten från nån KIKare kan säga att domarnivån var löjligt låg när ett helt lag blir upprörda över en helt vanlig tackling.. Konstig inställning...

men det är klart att ett lag med 15 lagkaptener blir lite ledsna... Skrattretande..

2009-11-14 @ 14:21:26
Postat av: Falken

Krutov: Härligt med ett långt och uttömande matchreferat!! Mer sånt välkomnas varmt!



Broa: Thats hockey, el idrott..,man kan och har oftast olika uppfattningar om vad som hände/händer..och nästan alltid beroende på tröjfärg.. Så länge det inte går över idiotigränserna så tillhör det charmen med idrott..,eller hur..!?

2009-11-14 @ 15:32:25
Postat av: Peter

Jag var o kollade KIKs match mot FFIK.

Jag var blev orolig andra halvan av matchen för att domaren tappade greppet. Jag såg inte allt, inte ens den tackling som det skrivs om ovan, sånt händer.

FFIKs 2-3 mål föregicks av ett tämligen långt slagsmål och efter en ganska lång tid så tecknar domaren för mål?? Själv hade jag för länge sedan slutat titta på eländet i tron att det var avblåst.

Tror inte att ngn i publiken markerade eller jublade för ett av de andra FFIK målen heller... Noteras skall, det vet jag, att ingen av domarna var ens i närheten av att kunna se. De enda som jublade var folk i båset o de var på andra planhalvan - Suck.

Felaktiga mål kan jag faktiskt leva med men det som oroade mig mest var att det lätt skulle kunna urarta spec när icke spelbara spelare blir tacklade i ryggen....

Jag tycker att domaren var under all kritik!



Så det sista! Jag blir ledsen när folk är dyngraka på läktaren. Vilken behållning hade de av matchen mer än gruppen/klackens grupptillhörighet? Var det, som jag tror, dessutom ledare i klubben så är det ännu värre.

Hoppas isf att klubben ser till att det inte upprepas!

2009-11-14 @ 18:29:00
Postat av: bengha

Ojoj Peter, var vi på samma match?? Fula tacklingar i ryggen, ööh what.. Såg inte många sådana! Och om några/någon fåtal i publ får sig ngt o dricka innan match (en fredag) vad gör det?? Har du aldrig vart o sett ngn elitserie match, där kan du ju köpa alkoholhaltig dricka till varenda match!

2009-11-14 @ 19:00:04
Postat av: bengha

Peter,



Tacklingar i ryggen ööh what, var vi på samma match?? Detta var en välspelad match utan gristilltag!



en fredagkväll tycker åtminstone jag att var o en får ta sig ngt att dricka, har du vart på elitseriematch? Ingen alkohol på dom matcherna va hehe...



2009-11-14 @ 19:15:57
Postat av: Peter

Ingen pliktskyldig rodnad där inte... det var du som var packad och ledare?

Vi har olika olika syn på hockey och hur man beter sig som ledare...

Nivå noll :(

2009-11-14 @ 20:23:00
Postat av: Broa

Vilka var ledare lilla Peter???.. Har du god insyn i Fellingsbro lr?

2009-11-14 @ 21:22:41
Postat av: Malkin

Relativt bra bild som "Krutov" ger om matchen men jag är tveksam till att "den primära målsättningen" för SIS-grabbarna skulle vara att trycka till Jerry Östman..varför skulle dom vilja de ?? Svårt och se nån bitterhet för att han gått till Hallsta, tvärtom.

Sen är ju matchstraffet på 25.an i Skultuna horribelt och skulle möjligen varit en 2.a. Finns ingen annan seriös spelare som skulle ha skrikit och "vridit sig i smärtor" som kaptenen i Hallsta gör tills han ser att domaren lyfter armen för att helt plötsligt vara hur fräsch som helst.

Observera att handsken och klubban "flög" all världens väg när han redan låg på isen och inte under själva "brottet".

Inte första gången från den mannen och inte heller sista så en varning är på sin plats. Tur är väl att det finns en del domare i serien som har koll på dessa "Sydeuropeiska" inslag som inte hör hemma inom hockeyn



Överlag var ju Hallsta det bättre laget och det kändes som att SIS inte riktigt kunde bjuda upp då en del viktiga spelare inte kunde spela på grund av förhinder i arbete och annat.

2009-11-14 @ 22:27:26
Postat av: En annan som såg eländet i f-bro

Jag tycker det talar sitt tydliga språk att endel här inne står bakom de som skämde ut sig på läktaren. Hur kan man gå fram och skrika glåpord när en spelare ligger skadad efter en tackling i ryggen???!? Är det så det går till i Fellingsbro?

PINSAMT!



Sen ska ju hela Fellingsbro tacka domaren för att dom fortfarande var med i matchen.. 2 mål som absolut inte var mål. Ett tredje när KIK gör mål, domaren/domarna missar det, kontring och mål för FFIK. Mycket starkt gjort av Kungsörs spelarna att hålla sig i skinnet och avgöra detta trots den katastrofala domarinsatsen och alla utvisningar mot sig som bara Kik åkte ut för... Skulle vara kul att veta vad domarna tyckte om matchen... Dom kan ju omöjligt vara nöjda- med resultatet :D

2009-11-16 @ 13:06:22
Postat av: Elände var namnet

En annan notering var att framför Fellingsbros mål vad det handskar o klubbor i ansiktet och tämligen ofta det låg sedan en KIKare när sedan spelat vände.

Vid liknande situationer men omvänt var det så att KIK höll klubborna på isen vardid någon råkade snubbla med utvisning som följd.

Hoppas D läser detta.

Det finns kvalite i FFIK men raggarhockeyn bverkar ha ett grepp om klubben - ivrigt påhejad av ....

2009-11-16 @ 18:29:43
Postat av: liten fråga bara..

måste bara hur det är i andra klubbar..

Är det bara mot skultuna som Hallstas lagkapten filmar? det händer SIS varje match. är det bara mot dom? vill gärna höra hur andra resonerar. tack!

2009-11-16 @ 18:30:47
Postat av: KIK

Nej han filmar mot oss också, jag kommer väl ihåg kvalet i våras då var han pinsam men domarna verkar ju inte fatta bättre utan blåser så fort han skriker.

2009-11-16 @ 22:44:35
Postat av: göet

börjar ju nästan bli komiskt att se en kille som antagligen är över 190cm och 100kg ligga och gråta på isen som någon tretton-åring gång efter gång

2009-11-17 @ 08:20:49
Postat av: göte

Klart som tusan att HHK:s 17 hjälper till. Och det gör de allra flesta med, så klaga inte.

På så sätt uppmärksammas ju domaren om tilltagen. Försök spela på ett schysst sätt när ni ska försöka ta pucken av honom istället, för det är svårt, så slipper ni sitta på botbänken. Och förresten så kan ni inte säga att det inte var en rejäl slashing, för det ekar fortfarande i plåtskjulet borta i Skultuna. Dessutom satt 17 och isade armen flera byten efter det. Visst, han fortsatte spela... Men säg den hockeyspelare som frivilligt kliver av efter en smäll? Ni själva kanske????

2009-11-18 @ 10:54:35
Postat av: broare, men objektiv..

Men snälla.. Hur många objektiva ögon var riktade mot isen ffik-kik..? Alltså om man ser till matchen så visst en liten fördel av domarn till ffik, men absolut inget horribelt! Jag menar dels så gör kik ALLA 6 mål i powerplay, så de kan ju inte vart helt överkörda av domaren.. Sedan undrar jag vart klubbor, handskar och fallna kik-spelare i parti och minut kommer ifrån!! Det är ju bara ett löjligt och helt falskt påstående! Vad det gäller publiken så är det bara att beklaga han som gick fram och gapade på den skadade kik-spelaren. Tar helt avstånd mot detta och hoppas det ej händer igen!Han är dock ingen ledare i föreningen. Såg en ledare bland dem som stod vid "klacken" och har inte en aning om han bad sig illa åt. Klubben SKA tala med honom om detta..

I övrigt återstår väl bara att gratta kik te poängen.

2009-11-18 @ 17:14:04
Postat av: göte lilla

Att man blir rappad över amrarna så han är tvungen att lägga sig ner, kasta båda handskarna, och sedan ligga på isen i några minuter, det måste ju VERKLIGEN göra ont. Tunas kille får matchstraff, och Hallstas nr 17 hinner inte av isen innan han spelar PP:et.. hmm..

2009-11-18 @ 22:36:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0