Resultat o tjöt eft omg 8 i div2 Vb

AHC - VHC: 5 - 4 (2 - 0,1 - 3, 2 - 1) Skott:27-20 (7-2, 12-9, 8-9)

Vilken otippat jobbig match det blev för hemmalaget. 2 - 0 eft första, och sen pangtjong 2 - 3 halvvägs in i mittenronden. Undrars hur "het" matchen var? Bara 3 tvåminutare för hemmalaget, och BARA 2 tvåminutare för Viking!! När hade VHC 4 minuter i busbåset på 60 spelade minuter senast!?! Verkar som att laget har snackat om att hålla sig på isen, och det var inte långt borta att det gav resultat.

Från VHCs hemsida: "-Man har svårt att tro att det var samma lag som gästade Kristinehamn i söndags.
Det märktes tydligt att man kört in ett "nygammalt" spelsystem vilket ledde till att motståndarna hade lite svårare att komma in i vår zon"

FIF - KAIK: 2 - 3 (0-0, 1-0, 1-3) Skott: 26-35 (7-8,11-14,8-13)

Enligt rapport ett riktigt sömnpiller i minst första 20, noll utvisningar och noll målchanser. Med 6 min kvar av mittenperren så hänger hemmalaget första kassen nästan prexis när Kil tror de har klarat sitt första BP i matchen.
Med ställningen 1 - 1 i minut 8 i slutronden så får hemmalaget en straff,..som man missar. 11:26 kommer KAIKs ledningspuck, sen får man en gubbe utvisad men skiter i det och sätter trean istället. Prexis när KAIK blir fulla igen så reducerar FIF till 2 - 3. Sen stängde KAIK matchen och revanschen var ett faktum.

GIK - HHC: 6 - 4 (2-3, 2-1, 2-0) Skott:34- 30 (12-10,13-10,9-10)

1 - 0 efter 5, sen 1 - 3 efter 14 och tillsist 2 - 3 o en förstaperre med 5 baljor var avklarad. Märkligt resultat tyckte jag då iaf, och matchrapportören som misstänkte att svinsjukan härjade hos båda lagen. Helt jämnt efter mittenronden, och sen gjorde GIK vad som behövdes i sista.

Navvies - Köping HC: 3 - 1 (0-1, 1-0, 2-0)

Tjugofyra 2-minutare delades ut i matchen, 11 till Hallsberg och 13 till Blue boars! Ändå bara 3 mål i PP, 2 av hemmalaget och 1 av Köping.. Varför så lite utdelning, grymt BP av båda lagen eller..!?
Skotten behagar man inte rapportera från Hallsberg, vi får vara glada åt det lilla som man vill dela med sig av helt enkelt. Utan att veta hur någon av coacherna ser på matchen så verkar Navvies haft det svårt mot Köping, men sin hemska vana trogen så kommer KHC bara nästan nära. Med 18:16 på uret i sista p så får man spela med en gubbe mer med ett måls underläge, då gör istället Navvies 3 - 1.. TUNGT!!

ÅSK - NIK: 6 - 3 (2-1, 1-1, 3-1)

Andreas Engberg målade två gånger ikväll, har inte stenkoll men kan det ha varit sessens två första för honom!? Nor IK hängde på ända in i sista perren, gjorde 3 - 3 innan första minuten var till ända. Sen utnyttjade Engberg ytorna i spel 4 mot 4 och såg till att ÅSK tog ledningen igen.
Ziga Oblak växlade ner och gasade för att spurta ifrån,nja det var inte direkt snyggt men en slumppuck från dålig vinkel som gick via NIK-keeperns benskydd och 5 - 3 kom bara 17 sekunder efter ledningspucken. Klassiskt "knockslag" som avgör matchen när motståndaren är yr efter en "slagserie". Lindahl sätter sen sin sin andra balja i matchen,i tom kasse, och ÅSK är nu att räkna med på riktigt.

ÅSK förstärker med ännu en forward: Mika Tasala debuterade för ÅSK ikväll, en välmeriterad finne som du kan läsa mer om här