Tjöt o tips, 6e omg div3 Örebro/Västmanl

Fredag 13/11


Felling/Frövi IK - Kungsörs IK:

FFIK åkte på en stjärnsmäll senast borta mot Nora HC, de hade likaläge tidigt i matchen men sen rann NHC ifrån. Femman med nr 11 Pontus Olgemar är väl den som KIK bör ha bäst koll på.
För KIKs del så letar man fortfarande efter den rätta inställningen, mest mentalt men också hur femmorna ska formeras..,jag tycker man bör justera något iaf. Hemmatorsken mot GSK var så onödig, hemskt blekt spel i egen zon och innebandytufft..,alltså sträcka sig o peta med klubban istället för att åka ända fram och göra färdigt situationen.. En del förkylning i truppen kan ställa till det till denna match.

Tipset: 2 - 4

GSK - HIK:

GSK gjorde en bra match mot KIK, men man fick en hel del "gratis" också. (se ovan) Olsson Fromells är duktiga och kommer säkert att finnas med i protokollet efter matchen mot Hällefors.
 
Från HIKs hemsida eft matchen mot ÖDIK:"-Bästa femman i HIK som stod för 8 av målen var den med Markus Gustavsson och Kim Hammar som backar bakom kedjetrion Robert Danielsson (3 mål) , Robin Syren (5 mål) och Mikael Heino . Av Robin Syrens 5 mål minns man 10-1 - målet bäst. En stenhård backhand , ribba in som självaste Foppa inte kunnat gjort bättre."

Tipset: 5 - 3

Sala HK - Köping HC:

Nian tar emot tian. Sala höll i en perre mot Örnen senast, och kan man ha lite bättre utdelning på skotten så kan det gå vägen denna gången. Köping HCs dilemma hittills är att man inte orkar lira mer än 2 perioder, enligt coach Karlsson, och det börjar svida svårt att loosa trots att man är med länge i matcherna (utom mot Örnen då förstås) Just svidet kan fälla avgörandet mot Sala.., menar då att man inte pallar en förlust till utan att man tar sig samman och..

Tipset: 2 - 3

Skultuna IS - HHK Black Sheeps:

Kan bli en bra match, kanske en fight mellan keeprarna.!? Hemmalaget förlorade ju knappt mot HC Örnen, även om SIS-keepern visst var bäst på planen så gjorde hela laget en bra match. Har dock svårt att se att Hallsta skall gå av isen med en förlust.., men det kan bli jämnt.

Tipset: 4 - 4

Lördag 14/11

ÖDIK - HC Örnen:

Riktigt tråkigt
att se några av ÖDIKs lirare förnedra sig genom att börja spela fult i slutet av matcherna.., räcker det inte med att förlora stort i varje match !? Det har redan blivit enormt tråkigt att lira match mot ÖDIK, de kan ju sannolikt inte hjälpa att de är så pass mkt sämre, men man undrar ju om de kommer att orka fullfölja serien.

Tipset: 1 - 17




Kommentarer
Postat av: eddie the Eagle

ÖDIK-Örnen: 1-28

2009-11-13 @ 07:36:36
Postat av: Lirare div3

Har svårt att se att KIK kommer att vinna i Bernehov! FFIK är riktigt starka i sitt "hemmatält".

2009-11-13 @ 09:38:54
Postat av: J

ÖDIK - Örnen 0-30



Och sen att Ödik spelar fult, är det tagit ur luften eller är det Hällefors "härliga pappor" på läktarna som sagt det måntro? Dem har varit likadana sen urminnes tider :)

2009-11-13 @ 10:26:33
Postat av: Falken

Nja, om de härliga papporna vet jag inget men jag har sett ÖDIK själv och hört av andra så det är min egen slutsats. Har inte sagt att ÖDIK spelar fult som lag, det är några som tappar huvet i slutet på matcherna som gör bort sig.

2009-11-13 @ 12:24:31
Postat av: J

Oki tackar för snabbt svar Falken :)



Och gillar din blogg skarpt! Keep up the good work!

2009-11-13 @ 12:44:44
Postat av: Falken

J: Det är knappt man hinner med att skriva om två serier, men så länge det finns tid och så länge det är kul så fortsätter jag. Det bidrar mkt när folk tar sig tid att kommentera och när man märker att det uppskattas. Så tack för det!

2009-11-13 @ 14:14:44
Postat av: chelios

Här kommer omgångens facit??



FFIK - KIK här måste det bli vinst för KIK om man vill haka på i toppen, FFIK är dock inget brögäng så här blir det tufft, tror ändå på KIK seger med 2-6



GSK - HIK ännu ett derby i urskogen...spontant känns ju GSK vassare, men ikväll avgör HIK´s målvaktsspel och det blir HIK seger 4-6



Sala HK - Köping HC hhmm...ovisst men jag tror på Sala seger med 6-4 och vad jag grundar detta på vet jag faktiskt inte...känns så bara...



SIS - HHK här sticker jag fram min glaskäke och med risk för att bli knockad så blir det SIS vinst med 8-6...



ÖDIK - Örnen jaa vad blir det här?? tror att Örnen håller nollan, men jag tror att någon av ÖDIK keeprarna gör sitt livs match, tyvärr räcker det inte Örnen vinner med 15-0...

2009-11-13 @ 14:42:22
Postat av: Supporter

Till chelios



Skönt att du tror på Hällefors!



Men GSK är ett ungt och starkt lag. blev en promenadseger med 11-2 ikväll.

2009-11-13 @ 23:23:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0