KIK träningsmatchade igen

Kungsörs IK tog emot, och bjöd tillbaka, Katrineholm hockey på fredagskvällen.

Förra helgen, i första träningsmötet i Katrineholms nya (nåt år på nacken) o fräscha ishall så skrevs resultatet till 6 - 6,och detta efter en upphämtning från 6 - 4 till 6 - 6 med bara några minuter kvar. KIK var sen närmast att sätta segerpucken. Enligt rapport så var det hemmalaget som var rappast på rören och snurrade rätt friskt med KIK och att det var A-lagsdebuterande Angbäck i KIK-kassen (debut från start) som höll kvar KIK i matchen.

Fredagskvällens returmöte slutade med klar hemmaseger, 9 -5, men segern kunde och borde ha blivit större. Efter en hafsig/slarvig förstaperre så stod det 3 - 3, sen klev KIK in på isen i mittenronden och trampade igång mkt bättre. 6 - 3 var ställningen efter mittenperrens 20 effektiva minutes.


Alla 3 KIK-liner pressade Katrineholms dito så att spelet bedrevs mer eller mindre helt i gästernas försvarszon, från mitten av 2:a till mitten av slutronden så fanns det bara ett lag på planen.


Sen händer det som så ofta händer när ett lag är och känner sig överlägset, man börjar slarva och släpper helt onödigt in gästerna i matchen.

Synd då för Angbäck i hemmakassen som lämnas utan stöd och tvingas raka ut 2 puckar istället för mer rimliga 0 kanske..


Hyfsat bra fart totalt på alla 3 liner, men denna gången var 1:a linan med Berg, Karlsson, Sättermann vassast. Man skapade mängder och producerade stort.



Lagen tilldömdes varsitt straffslag under matchen, Angbäck motade Katrineholms försök medan KIKs Tobbe Waern snorade Katrineholmskeepern så att det var whiplashvarning på huvudrotationen när han undrade var pucken tog vägen.  Duktigt snygg straff!!



Jag vill se mer av de unga junisarna än de visat hittills, att de vågar och tar för sig mer, men det var härligt att se unge (-93) nr 9 Rosanders framfart. Han vågade spela på kropp och tog inte "skit" av någon.. =)



Mer kommer kanske..


Tack till fotograf Sättermann för bilderna!!

Kommentarer
Postat av: publik

vad jag vet så fick inte katrineholm nån straff...

och Angbäck kom in efter 1 perren och släppte in 2 puckar..

2009-10-10 @ 09:13:50
Postat av: Falken

Hej Publik!



Jodå, en straff fick Katrineholm helt klart, men KIK-keepern motade duktigt. Sen huruvida Angbäck kom in eft 1ap så har du säkert rätt. Jag glömde brillorna hemma, men så dåligt ser jag inte så att jag inte kan avgöra om det är straffslag eller ej.. =) Tack för påpekandet dock!

2009-10-10 @ 10:20:42
Postat av: PS

Helt riktigt vad gäller Angbäck - han släppte in två puckar i sista perren.

2009-10-10 @ 16:51:00
Postat av: Falken

Jo, jag får korrigera det, får skylla på svag syn.. ;)

2009-10-10 @ 17:50:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0