KHC vann i träningsderby nr 2

Träningsmatch nr 2:
1p:
Bättre fart från start från båda lagen än i fredagsmatchen, KIK börjar bäst och förpassar spelet allt som oftast till anfallszon, och har några hyfsade målchanser på köpet. När matchuret säger 09:13 så får vi se en tabbe från KIK-keepern och KHCs nr 5 Lindström får öppet mål. 0-1 till KHC. En dryg minut senare sker nästan samma sak, här skall dock ansvaret för tabben även tas av de frånvarande backarna. Alltså, 0-2 efter 10:29,målade gjorde nr 19 Svensson.

Mkt mer händer inte förutom 4 utvisningar, varav 3 KIK-busar och 1 KHC-buse. Skott:11-11
2ap:Lite hetare i mittenperren, inte bättre hockey men lite grinigare från bägge håll. Den randige jobbar hårt och visar ut i parti o minut. 10 utvisningar, varav 6 till KHC och 4 till KIK (tror jag) KHC ökar till 0-3 kl 08:48 när KHC ftf spelar boxplay och petas dit av nr 3 Thunberg (pigg hela matchen) Med baklängesmålen så grodde raggarhockeyn i Mälarenergi Arena, och den växte bäst i KIK-båset (frustration är hemskt)

Efter 12:30 så lyckas KIK få in pucken bakom den för kvällen svårpasserade Kinisjärvi i KHC-kassen. Nr 13 Sättermann lirkar in pucken efter hårt förarbete av nr 7 Karlsson. Sämre hockey i mittenperren. Skott:10-8

3p:Slutronden hinner knappt födas innan det skall bytas siffror på resultattavlan igen, och till KIKs förtret så är det pga ett nytt mål i baken. 17 sekunder tar det, sen lobbas pucken in i KIKs försvarszon och studsar retligt in mellan benen på KIKs för kvällen olycklige burväktare. Målet tillskrivs nr 21 Nore.

Raggarhockeyn fortsätter och 1-5 kommer efter 07:42 genom nr 27 Örback på pass från nr 14 Wiberg. Kl 11:03 är det dags för ny en tabbe,1-6 blir det, svagt från back o keeper i KIK men påpassligt av KHCs nr 3 Thunberg. Kl 19:56 kommer ett tröstmål för KIK o matchen slutar 2-6.
Tot skott:29-29

Var KHC bättre? Ja, men inte 4 mål bättre, tabbarna fällde KIK plus att KHC var bättre defensivt, och hade bättre passningsspel.(hade ett) Kinis i KHC-kassen var bäst för kvällen.


Oskärpa är väl en passande rubrik för KIKs insats i sin andra träningsmatch? Ett kraftfullt understatement, men man ska kanske inte förvänta så mkt ännu.

Noll spel på kropp förutom feltajmade försök.
Passningarna satt inte precis där de skulle.
Defensivt fanns ingenting helt enkelt, inte från någon.
Självklart är det de 3-4 målistabbarna som påverkar mycket, det blir frustration och hocketänket är obefintligt.

KHC spelar inte bra ikväll, men man är bättre än i förra matchen, man stänger allt som oftast i mittzon och man har något som liknar en uppspelsidé. Offensivt så är man rappare på rören och verkar vilja mer, plus att man har dubbelt så många pass som går rätt än i förra matchen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0