Omgång 2 i div 1 C

Knappt har vi börjat o redan är det dags för andra omgången.., KUL!

Lindlöven borta är vad som står på programmet för Bogalaget, ett Lindlöven som vann det senaste mötet (4-1 i Arboga) Enligt NALindlöven körde över IFK Arboga med 4–1 i en träningsmatch och tränaren Tomas Östlund var lyrisk efteråt. "– I dag spelade vi riktigt, riktigt bra. Vi styr spelet från första till sista nedsläpp,"

Jahapp, enligt NA så kan man ta till kraftord som Köra över om ett lag vinner med minst 3 mål..


IFK

Flygare ut
, skadad fot..inflammerad hälsena eller nåt.. Inte bra för laget förstås, när en sniper av hans kaliber inte kan vara med.

Graddock in!? Beror helt på om transferpapperen blir klara i tid, men amerikanen följer med till Lindesberg utifallomatt.

Återigen får vi höra/läsa att IFK-coachen, Anders Svedlund beskriver seriepremiären som att: "-Det fanns egentligen bara ett lag på planen"
Skön inställning, iaf om det stämmer någotsånär med verkligheten.., och den är det ju som sagt delade meningar om..
Fråga t ex Lindens coach Jocke Lundholm, så här säger han inför hemmapremiären mot Valbo ikväll (onsdag): "-Premiären borta mot Arboga rättade ut en hel del frågetecken som vi i ledarstaben funderat kring. Ett kvittot vi fick var att vi utan att skämmas kan vara med och leka med dom "stora elefanterna" i serien, trots att vi enligt många förståsägpåare ställer upp med ett såkallat "lågbudgetlag".

Svedlund menar typ: Vi lekte med Linden, även om vi hade svårt att näta.
Lundholm menar typ: Vi lekte tillsammans med IFK (elefanten !?) och var minst lika bra och kunde ha vunnit om domsluten hade gått med oss.


Hur som helst
Lindlöven torskade i premiären borta mot Borlänge med 5-2, och därför så tycker Svedlund att pressen ligger på hemmalaget inför kvällens derby.

Lite kuriosa: Lindlöven torskade tre raka träningsmatcher, Kumla, Munkfors och Arboga.., men följden att Lindlövens coach, Tomas Östlund, tyckte att man (i princip) ägde matcherna men ändå förlorade. Sen lirade man 4 raka med vinst som resultat varpå Lindlövens coach tyckte att man spelade sämre än sämst.., utom mot Boga då förstås.. =)

Hockey, en sysselsättning att bli galen på eller i..

Mitt tips: Jag tror att det lag som vinner kriget framför kassarna vinner matchen... OWAAOW vilken uppenbarelse..!! Nej, förvisso kan man säga detta om i princip alla hockeymatcher..för så viktigt och avgörande är det vad som händer i de där kvadratmetrarna prexis runt kassen..., man måste "kötta" för att vinna matcher.. Inget lag, utom möjligtvis Enköping, kommer att kunna spela ut sina motståndare.

Att "kötta" kräver hjärta och en 110-inställning, och vilket lag har det ikväll..? Det lag som vinner.

GO BOGA!!


Linden möter Valbo HC, och förbereder sig för "en lustiger dans" efter som Valbo HC av tradition alltid är ett duktigt snabbskrinnande lag. Till denna säsong har dock gästerna tappat "160 poäng" från förra säsongen eftersom deras poängbästa lirara har lämnat klubben, kanske kommer det att märkas.. I seriepremiären märktes det inte, detta då Bålsta blåstes av planen redan i första perren (4 - 1)..för att åka hem med 2 - 6 i baken.

Mitt tips: Full fart på Valbo från start och Linden spelar hockey från busbåset.. Ny seger för Valbo alltså.

Sura har hemmapremiär mot Borlänge, och jag tror att hemmalaget följer upp sin premiärtorsk borta mot Hedemora (6-4) med en ny förlust mot favorittippade Borlänge..

Vi får se hur det går, nedlsläpp 19:00

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0