Fredagsomgång i div 3

TabellenSERIEFINAL!!
Kan det bli avslaget? Jo, visst kan det, men det tror jag inte. S/A HK går upp i serieledning vid vinst, det, plus att de har en revansch att utkräva sen senaste mötet gör att motivationen bör vara på topp.
Hemmalaget vill behålla serieledningen, OCH behålla förlustnollan intakt, också motiverande.

Streckstriden lever i "högsta" grad för fyra lag, Sala, Västerås, Fagersta och "Kungsör"...,men med skapligt skilda förutsättningar.
SHK har en del i egen hand, seger ikväll eller i sista omg räcker...om inte VIK HK vinner mot både KIK o HHK.. Tacka målskillnaden för det!
VIK HK hotas främst av FAIK, seger ikväll räcker inte om FAIK tar full pott resten..., vilket de kan göra. Då måste isf VIK HK vinna i sista mot HHK.
FAIK har "lättaste" spelprogrammet kvar, på det omtalade pappret iaf. Man bör spöa jumbon KHC på lördag, och om/när man gör det så har KIK inget att lira för i sista omg mot just FAIK.., som inte har råd att hamna på samma poäng som ngn av konkurrenterna eftsom man har så usel målskillnad.
KIK måste vinna ikväll mot VIK HK, och hemma mot FAIK i sista omg, samtidigt som FAIK måste torska på lördag mot KHC (inte troligt) o VIK HK måste torska mot HHK i i sista.. (mer troligt)

Fredagsomgång:HHK - S/A HK

Tips: 3 - 2

Resultat:

********
SIF - SHK

Tips: 2 - 6

Resultat:

**********
VIK HK - KIK

Tips: 3 - 5

Resultat:


Lördagsmatch:

*********
FAIK - KHC

Tips: 6 - 4

Resultat:Kommentarer
Postat av: krutov

Ser verkligen fram emot mötet HHK-SAHK ikväll... Hoppas på en tokbra hockeymatch och att HHK står som segrare.

Kommer du dit Falken? Även om KIK spelar en viktig match borta ikväll hoppas jag att du tar dig till Hallstarena

2010-12-10 @ 14:04:33
Postat av: chelios

ok då var det dags för att käka lite lugnande inför kvällens omgångHHK - SAHK 6-3 inte tror jag HHK vill torska på hemmais(när gjorde dem det senast?var det mot Örnen ifjol jag kommer inte ihåg) utan att jag tror att SAHK får vända hem med förlust. Målvaktspelet är bättre i HHK och man har bättre backar i HHK. Visst att SAHK skottar in mål, men målvaktssidan är för dålig jämfört med HHK.SIF B - SHK 1-7, 1-14 blev det senast lagen möttes i Sala Ishall (Numera Ö&P Arena, jaja ja vet inte mycket till Arena) och för egen del så skiter jag i om man bara vinner med 1-0, bara SHK vinner. SIF har ju inte rosat marknaden hittils och det finns väl inget som får mig att tro något annat i kväll.VIK - KIK 3-6 KIK tar sista halmstrået i kvällens match. KIK gjorde ett bra resultat senast mot HHK och visade att man hör hemma över strecket. Visserligen måste KIK lita på andra lag får att gå till alltrean men om KIK vinner sina kvarvarande matcher så har man i alla fall gjort det man kan.FAIK - KHC 6-1 pinsamt KHC, det är min sammanfattning av KHC spelet före jul. FAIK har enligt uppgift INTE lämnat in listan på spelare i Div.2 laget som EJ får spela i Div.3 laget och varför man ej gjort det kan bara FAIK svara på.Rafflande värre runt strecket och om någon är på VIK -KIK får den gärna skicka in målen på "The Falcons" blogg under kvällen. Jag ska försöka skicka in mål o dyl från SIF - SHK om nu någon skulle vara intresserad.

2010-12-10 @ 15:50:10
Postat av: chelios

SIF - SHK 3-10

2010-12-10 @ 21:39:24
Postat av: krutov

Hallsta - Syrianska 6 - 4

skott 37-35

Publik 642 persHHK hade 6-1 i tredje men onödiga utvisningar gjorde att SAHC fick lira PP fem mot tre 2 ggr om och kunde reducera båda gångerna. Deras fjärde och sista mål var tyvärr ett slumpmål som studsade efter ett ihopslag hej vilt och passerade HHK´s keeper över axeln. Annars var det en fysisk match mellan två decimerade lag som visade upp ett bra spel. Man såg tröttheten göra sig påmind hos alla mot slutet men i mina ögon var HHK det bättre laget ikväll. Noterbart är att "åldermannen" i HHK Peter "biffen" Pettersson gjorde hattrick.

Gratulerar HHK till seriesegern. Bra jobbat!

2010-12-10 @ 22:31:43
Postat av: chelios

VIK - KIK någon??

2010-12-10 @ 22:37:38
Postat av: krutov

http://vlt.se/sport/ishockey/1.1036681-45-aringen-fralste-hallsta

2010-12-10 @ 22:44:39
Postat av: kari

http://www.youtube.com/watch?v=z1tjPiGgahU videoklipp HHK-S/A HK

2010-12-10 @ 23:38:44
Postat av: kari

http://www.youtube.com/watch?v=z1tjPiGgahU videokipp HHK-S/AHK

2010-12-11 @ 00:29:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0