Kvalserien äger, o SSK oxå!! =)Hej hå, hej hå han är våran Lehoux!!
SSK - Leksand: 3 - 2

Härliga SSK vinner igen, 3 - 2 hemma mot Leksand i en tempostark och adrenalinpumpad match!

Lite pinsamt att förre SSK-coachen Strömberg skall klaga på domarna i samband med förlusten, när laget själva drog på sig 2 utvisningar för to many players..


 Read it and weep Strömberg! ;)Wennerholm i Aftonbladet är en journalist som jag sällan håller med, så även denna gången när han marknadsför sin åsikt angående Röglespelarens hyssjande gest till AIK-publiken efter sitt segermål.

Publiken kan vräka ur sig precis vad som helst, både riktat till hela motståndarlaget eller till enskilda spelare. Det är ofta fråga om fruktansvärda skällsord och rent personliga attacker, utan varken urskiljning eller respekt. Det är både hela klackar som med intränade ramsor där man skanderar hora,hora,hora..eller värre.., och enskilda idioter som hotar enskilda spelare med stryk eller mord..

Om då en spelare gör en hyssjande gest så borde det kunna tas av alla som alldeles nyss har hånat och försökt förnedra långt före matchstart... Allt annat är bara patetiskt löjligt dravel..!
Om en spelare däremot gör obscena gester eller annat på den låga nivån, då kan jag i sammanhanget kanske förstå att pressen blev för hård, men där tycker jag ändå att gränsen är nådd för vad som är oansvarigt av spelaren.

Dock, en hyssjande gest är som en fis i rymden jämfört med vad stora delar av publiken ägnar sig åt..

Wennerholm, tänk om tänk rätt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0