Peter Forsberg #21 Tribute Video (HD)

Kolla in denna länken: http://www.youtube.com/watch?v=J6at1SXvsfY

Schysst gjort, och för mig har Foppa gjort långt över vad som är tillräckligt för att göra precis som han vill och precis när han vill det.., och kan alltså strunta högaktningsfullt i vad alla skitnödiga "Proffstyckare" hasplar ur sig i sin jakt på uppmärksamhet... Om någon verkligen brydde sig, om det inte bara handlade om att få en liten stund i rampljuset för egen del, så skulle man bete sig hedervärt istället för att skämma ut sig med låga uttalanden.

Låt Foppa själv bestämma när det är över, det har han förtjänat.. Vill han inte avsluta "snyggt" som många förståsigpåare tycker så får han göra som han vill..

Vill han testa foten tills han blir 100 bast och börjar lukta konstigt så får han göra det, han är hockeykingen forever..!!

.............................................................................        ........................     .....................    .................................................................

Slänger in en annan Tributefilm, till en annan hockeyhjälte, Mr Börje Salming: http://www.youtube.com/watch?v=rLBoob7MpSo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0