Thinking outside of the box, anyone!?

Man blir ju minst sagt förbryllad över hur IFK Arboga sköter sitt hockeylag när man får läsa att Jonte Berg inte vet om IFK vill ha honom i laget till denna säsongen.. Enl Bbl/AT så säger Jonte att han väntar på att IFK skall höra av sig... WHAT!? Så IFK håller alltså på att jaga rätt på lirare som bor någon annanstans i landet (eller i något annat land t o m) för att bygga ett lag, men han bemödar sig inte om att kontakta de som bor "i stan" och som lirat i laget ett tag och som gjort det föredömligt bra också.....???

Nu vet man (jag) ju inte hela sanningen, kanske har IFK o Jonte haft kontakt och att båda parterna har att ta ställning till hur ett nytt kontrakt skulle kunna se ut, och att Jonte väntar på besked från IFK (NJ), men om det inte är så... Ja, då är det katastrofdåligt skött av IFK..

För övrigt så bör IFK "dammsuga" KAK, och närområdet, för att hitta lirare som med sitt deltagande i laget kan fylla hallen med publik vilket i sin tur skapar påfyllning i klubbkassan.. När "bygdens söner" lirar så kommer publiken!
Jag kan utan ansträngning räkna upp minst 5-8 namn som definitivt skulle vara helrätt ur alla perspektiv i IFKs div1-lag, en del finns i KHC (förra säsongens trupp iaf) ,någon finns i KIK och några finns i andra klubbar i västmanland.. 


Utan att veta säkert vad som görs, bäst att lägga till det, så är jag mäkta förvånad över den kyliga inställning som IFK har till sin geografiska närhet.. Hur kan sponsorer och andra sitta och låta detta fortsätta, hur kan man ha fortsatt förtroende för en sån märklig strategi och hur kan man tro att man ska få något tillbaka på sina sponsorspengar när det uppenbarligen inte görs i närheten av de ansträngningar som behövs för att använda sig av så kostnadseffektiva metoder som möjligt..

Ring lokalsamtal nu IFK, jag har ett gäng nummer om det skulle behövas..

To be continued..possibly

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hockey U-land är väl en bra beskrivning?!

Vart är draget runt KAK hockeyn?!

Vart är glädjen runt KAK hockeyn?!

Vart är framtidstron runt KAK hockeyn?!

Jag tror att de av dig efterlysta lokalsamtalen skulle röra om på ett positivt vis. Kanske amn skulle ringa tidningen också i samma svep...



Det brukar ta till efter midsommar innan jag kan kolla på fotboll för det händer ju ingenting...

Hoppas att hockeyn fångar mig en säsong till?

Känns inte så för stunden....



PeterS

2009-06-22 @ 20:44:51
Postat av: Falken

Jo, inte är det mkt drag runt hockeyn i midsommartid men det kan man kanske inte säga att det är nånstans egentligen.., det är bara det att i KAK så är det "midsommartid" jämt.. =)



Mkt kan hända på kort tid, det är väl vad man får hoppas på.., annars får man väl börja sporta själv i vinter.. Är du med på lite tennis el nåt? =)

2009-06-24 @ 23:54:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0