Nytt om Köping HC

Som förväntat så blir det alltså div2-lir för KHC även kommande säsong..  Läs om det i Bbl/AT här
Det är jag väldigt nöjd och glad över, det behöver nämligen KAK-hockeyn.

Är KHC värda att spela i div2? Nej, nej, nej!! Det handlar abslolut inte om det, om KHC hade varit värda spel i div2 så hade laget fixat kontrakt på egen hand, antingen efter fullspelad serie eller efter att ha vunnit kvalserien. Nu gjorde man inte det och därför kan man inte säga att KHC är värda att få spela i div2.

Varför gör jag en sak av detta? Jo, den typen av snack och snurriga funderingar måste heelt bort om KHC inte skall fortsätta att åka ur div2 år efter år. Man måste förstå att man inte är tillräckligt bra för tillfället och se till att göra allt som behövs för att höja standarden på sitt representationslag.

Det blir inte lätt, men enligt nye KHC-coachens (Läs om det i M24 här) Thomas "Taggen" Maikkulas uttalande i dagens lokalblaska om hans fina kontakter med IFK Arboga i allmänhet och med IFKs coach Anders Svedlund i synnerhet så kan vi kanske få se ett samarbete mellan klubbarna som vi hittills aldrig sett tidigare.

Läs om KHCs nya lagledning här

IFK-lirare som förtillfället inte platsar i IFKs div1-lag skall erbjudas plats i KHC, precis som det ser ut på många håll runt omkring i hockeysverige. Å andra sidan så kommer minst ett par-tre KHC-lirare att erbjudas tryout-kontrakt med IFK (i skrivande stund Anton Nilsson och Oskar Maikkula)
Kommentarer
Postat av: HHC

Vet nån om det finns nån silly season sida för div 2 västra?

2010-04-29 @ 07:39:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0