5/11: Femte omgången i div3Fredag 5/11I och med denna omgång så har en tredjedel av serien färdigspelats. Finns förtstås måånga poäng att spela om, men jag har mkt svårt att se att något av lagen under strecket kommer att byta plats med ngt av lagen över strecket.

HHK - KIK

Tips: 3 - 4

Jo, tippar lite med hjärtat här igen.
Har i nuläget ingen bra koll på KIK-lägret, men jag vet att det finns folk på sjuk o frånvarolistan, kanske ngn är på väg tillbaka ordentligt. Vore intressant att få en kommentar från KIK ang segern borta mot favorittippade S/A HK förra omgången..., men annars får vi väl bara anta att det var en mkt nöjd KIK-coach som vaknade upp dagen efter match.
Hallstahammar HK har ju en vass uppsättning spelare, och kan lira riktigt fin hockey. Deras PP är inget man skall utsätta sig för i onödan, det är helt klart.

Resultat: 4 - 1
(3 - 0, 0 - 1, 1 - 0)   Skott: 52-19 (brukar inte kommentera skotten, men det känns lite hemmabetonat räknat detta, även om HHK defintivit vann skotten klart)   

Såg matchen, så ska tota ihop ett litet matchref. Kort nu så blir kommentaren att det var en hockeymatch med ett mkt lågt underhållningsvärde, en sömnig tillställning mestadels, så sömnig att domare Sömnkvist verkade ha somnat kort efter första nedsläpp. KIK kom till match med endast 12 utespelare, varav ngn/några av dem kanske inte borde ha lirat eftsom febern knappt lämnat kroppen. Hallstahammar behöver inte ngt handikapp, de är tillräckligt bra för att vinna mot ett KIK med alla tillgängliga, så förutsättningarna kunde ha varit bättre för Kungsörslaget. Det har hänt att vissa lirare har glömt kvar galgen i tröjan och haft den kvar under m e m en hel träning.., otroligt men sant. Denna ggn så verkade det vara ett gäng galgar som åkte runt i KIK-tröjorna, denna ggn var det kropparna som "glömts" kvar i omklädningsrummet och vi fick följdaktligen se ett KIK som lirade utan kropp, och ett KIK som åkte runt och petade i situationerna. Det håller naturligtvis inte mot så puckskickliga lirare som HHK förfogar över. Slutligen för nu, Anton Hult KIK:s keeper var absolut isens dominant. Matchref kommer inom kort.

.................
FAIK - SHK

Tips: 2 - 4

Fagerliden är ingen drömarena för gästande lag,
men jag tror inte det skall spela så stor roll egentligen, iaf inte om Sala HK spelar som de kan spela, då vinner man mot FAIK. Fagerstalaget är ett ungt lag, så det gäller att inte hamna i ngn slags junishockey med fullt ös utan plan. Den typen av hockey kan leda till vilket resultat som helst. Det lag som håller sig från busbåset kommer att vinna matchen.

Resultat:
7 - 3 (1-2, 3-1, 3-0)....................
SIF - S/A HK

Obs!
Matchen kan ses på webben, på lgsports.se

Tips: 2 - 8

Vet inte hur S/A HK har det
i truppen, men jag tror att man inte bara vill vinna denna match, man vill också hitta liret och stabiliteten efter torsken hemma mot KIK senast. Och vinner, det gör man.

Resultat: 2 - 15 (0-4, 1-4, 1-7)

....................
VIK HK - KHC

Tips: 2 - 5

Viktig match,
speciellt för Köping. Detta bör vara en match man har stora möjligheter att vinna.

Resultat: 7 - 1 (3-1, 2-0, 2-0)


Kommentarer
Postat av: kalle

Sura har ju inga div 1 matcher så har hört lite rykten om att man ska andvända lite lirare så man kan slå SA...

2010-11-04 @ 08:04:55
Postat av: avvisas

avvisas

2010-11-04 @ 11:42:59
Postat av: chelios

Veckans tips kommer här:HHK - KIK 7 - 2, tror HHK är bättre på alla platser än KIK även om KIK tog en fin skalp mot SAHK så tror jag inte KIK fixar detta.FAIK - SHK 3 - 7 SHK är nog bättre är FAIK och med ett spel som sett bra ut. FAIK får det tufft här.SIF - SAHK 2 - 11 SAHK är revanschsugna och tyvärr får Sura betala för det.VIK - KHC 5 - 1 om inte KHC plockar med en 8-10 A-lags killar så vinner VIK detta enkelt.

2010-11-04 @ 17:55:56
Postat av: krutov

HHK-KIK 4-1Såg inte matchen men det känns som att det var kassaskåpssäkert =)

2010-11-05 @ 21:50:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0