Div2 VB är framme vid omg 9


Tabellen efter 8 omgångar.


Omgångens matcher


Onsdag 10/11

Svårt att hinna med bloggen denna vecka, så det blir bara lite flum o inte så mkt fakta eftsom jag inte hunnit kolla runt ngt.. (flum är det väl iofs m e m alltid)

AHC - FIF

Tips: 5 - 3

Hemmavinst tippar jag
, men det kan vara så att FIF är på väg mot en höjning i sitt spel. Enligt uppgift så är det ett par juniskeeprar som delat på ansvaret för FIF-kassen, o det har väl gått sådär (40 i baken ger 5 per match) Med "ordinarie" keeper mellan stolparna så ökar förstås tryggheten i hela försvarsarbetet. (Jag vet inte när, eller om den ordinare redan är tillbaka)
Det är bara 1:an,2:an och 3:an i tabellen som är snålare att släppa till bakåt än AHC hittills. Snittet på 3,25 i baken per match är väl inte jättejättebra, men om Arvikingarna får igång målskyttet lite bättre (effektiviteten har väl inte direkt "toppat tabellen" hittills) så kommer poängen att trilla in. Förlusten av Marcus Ekblom, till Munkfors, är ju förstås kännbar. Återstår att se om Åsvik får igång målskyttet, 2 baljor hittills är han nog inte nöjd med själv.

Result: 1 - 5
(0-2,1-1,0-2)

Jaha, FIF på gång alltså..

.................
KHC - ÅSK

Tips: 5 - 4

Om inte hjärtat får vara med i tippandet
, då slutar jag tippa. Köping ligger jättesist, men i förra omgången kom den första pinnen (hemma mot Navvies) och i omgången före var man tillslut ganska nära att ta med sig 1 pinne hem från Forshaga efter att ha forcerat in puck efter puck och käkat upp FIF:s 4-målsledning. Även om det tillslut blev torsk så var det ändå en viktig indikation för laget att man inte la sig och dog utan kämpade vidare.

Result:
2 - 6 (0-1,0-3,2-2) Skott: 29-29 (8-12 11-8 10-9)

Ser ut som att ÅSK hade rätt bra koll på detta, 0 - 4, o sen släppte man in KHC lite, men inte mer.

......................
Navvies - KHT

Tips: 3 - 4

Mycket svårtippad match,
och coach Höök var inte alls glad över sitt lags prestation i förra omgången (borta Köping) Om Navvies får en bra start, och leder med ett par kassar inför 3:e perren, då tror jag man vinner.
KHT har på ngt märkligt vis gnetat sig upp på femteplatsen, känslan är att det är ganska upp o ner med laget, alltså att man blandar o ger, och eftersom det i stort sett är knäpp"tyst" på deras hemsida så vet jag inget om läget i truppen.

Result:
4 - 1 (2-0,1-0,1-1)

...................
NIK - Flyers

Tips: 3 - 6

Hur får Flyerscoachen laget att samla sig
efter urladdningen senast mor Örnen? Om han lyckas så vinner man, om inte så kan det bli torsk. Enligt info så skall man ha lånat ut sin förstekeeper till BIK (match mot Leksand) och kommer alltså med sin andreman i kassen. Återstår att se om det får ngn påverkan.
Flyers har en jättestyrka i att målskyttet inte är bara ett par gubbars ansvar, man har många omet. 20 kassar på de två senaste matcherna, r u impressed, i´m impressed!
NIK har två raka torsk, och en seger på de fyra senaste. Niondeplatsen känns säkert inte alls så bekväm, men det verkar som att det finns lite inställningsproblem, iaf om man läser coachernas kommentarer efter match.
Potentialen, både offensivt och defensivt, är hög, men det gäller att få ihopet också.

Result:
3 - 6 (1-2, 1-2, 1-2)  Skott: 42-44

Det var väl det jag visste.., typ 

................
HHC - VHC

Tips: 3 - 5

Viking tar chansen och "hänger av"
Hammarö ikväll. Det blir absolut inte lätt, men jag tror att viljan är större hos VHC,  och det avgör. Hemmalaget är säkert fortfarande lite påverkade av den fullständiga överkörningen man råkade ut för mot Flyers (7 - 0 i mittenperren, det är inte kul ens) och om man inte skall fastna ohjälpligt i bottenträsket så behöver man förändra liret radikalt..

Result:
4 - 1 (0-0, 2-0, 2-1) Skott: 47-25

Nehepp, Viking missade chansen.., och Hammarö tog den.

Torsdag 11/11

...................

Örnen - GIK


Tips: 3 - 5

Omgångens match, självklart!

Result: 1 - 3
(1-0, 0-1, 0-2)


Kommentarer
Postat av: GIK

TIPS OMG 9AHC-FIF 5-6 efter straffar Två gämna lag som kämpar om platserna 5-10KHC-ÅSK 2-6 Åmål är klart bättre framförallt att göra målNavvies-KHT 5-4 Gämn match men Hallsberg är nog på gång fast gillar inte deras fulla hockeyNIK-Flyers 2-7 Nor är en gåta kan göra kanon matcher och sen förlora stort här ska man inte ha nåt att hämta om inte flyers tror att det är bara att ställa ut skridskonHHC-VHC 2-5 Viking överaskar på mig även Hammarö men då negativt div 3 snartTorsdag Årets matchÖrnen-GIK 2-8 Visst här kanske jag tar i men Grums har laddat länge nu för just denna match,man har en bredd som ingen annan i serien är i närheten av,Örnen består i några namn som grums spelarna lätt tar bort här går nog tåget för dom andra lagen2010-11-09 @ 23:58:05
Postat av: örnen spelare

men du gik. du tror inte örnen har laddat länge för den matchen? kanske därför de gick så dåligt mot khc för att fokus låg på torsdagens match? .. kommer ALDRIG bli några 8 mål för gik men en jämn och svårtippad match kommer de bli!

2010-11-10 @ 01:46:38
Postat av: Sperrel

AHC-FIF 3-4 efter straffar

KHC-ÅSK 3-6

Navvies-KHT 5-3

NIK-Flyers 2-5

HHC-VHC 1-4

Örnen-GIK 2-5

2010-11-10 @ 10:41:13
Postat av: Flyer på vift

Flyers har till dagens match lånat ut sin "förstemålvakt" till Bofors som har bortamatch mot Leksand. Men det är inget som ska påverka utgången av den här matchen, tror på en säker bortaseger med 6-2 för Flyers som kommer med ett stärkt självförtroende efter krossen mot Örnen i förra omgången.Ömgångens matcher:

AHC-FIF 5-3

KHC-ÅSK 1-5

Navvies-KHT 5-3

NIK-Flyers 2-6

HHC-VHC 3-4

Örnen-GIK 2-4

2010-11-10 @ 13:04:24
Postat av: Micke

Örnen-Grums 1-3!!

2010-11-11 @ 22:25:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0