26

 
 
Navvies - Hammarö: 4 - 6 sista i tom kasse
Ett riktigt formstarkt Navvies på bortais blir inte någon lätt match för Hammarö. 1 - 1 i matcher hittills mellan lagen, men detta är en helt ny match förstås. Jag tror att Hammarös kapacitet är högre, det visar om inte annat tabellplaceringen, men det gäller att den kapaciteten plockas fram också, från start.
 
Flyers - Sunne: 4 - 7
"Sylta" siktar på dubbel revansch i eftermiddag, o längtar förstås efter att få tillbaka långtidsskadade spelare.
Tänk om fler kunde ta efter KT-sports webtv-intervjuer, det är lysande service och faktiskt inte speciellt avancerat att göra, det enda som egentligen krävs är en smula engagemang.
I Sunne är man lite besvikna på lagets insatser efter jul, redan före jul så gillades inte att laget tog julledigt 10 minuter för tidigt, eftersom man då torskade borta mot Arvika med 5 - 6 efter att ha haft ledningen med 1 - 4 efter 40 min. En pinne borta mot GIK borde dock räknas som en rejäl ljusglimt tycker man.
1 - 1 i matcher hittills, o mkt mål har det blivit. Det tror jag det blir denna gången också, med övervikt för Sunne.
 
 
Örnen - Köping: 2 - 8
Örnen har några spelare med bra offensiv kapacitet och man kan med deras hjälp hänga med ett tag i matcherna, men om Köping åker till Örebro med rätt inställning och attitiyd (vilken inte direkt har varit styrkan sett över de senaste omgångarna) så vinner man komfortabelt. 
 
Åmål - Arvika: 4 - 5 efter straffar (Kask avgör)
Det här blir en jämn match. två bra lag med mycket att spela för. På hemmais så kanske ÅSK kan hålla sig lite mer i rätt bås så att säga, vilket inte skulle ge Arvika så många chanser i PP. Det är förstås något som annars kan bli kostsamt för ÅSK, det faktum att man har överlägset flest 2-minutersutvisningar i serien.
Åmål verkar passa Arvikingarna illa, 2 torsk hittills i serien, men nu är Arvika mer formstarka än man varit så jag tror som sagt på en jämn match. 
 
Forshaga - Grums: 4 - 3
Seriefinalen. där vinst är ett måste för Grums om de vill ha en möjlighet att kunna ta över platsen som tabelletta när serien är slutspelad. 5 segrar av 5 möjliga i de senaste matcherna för Grums
 
Nor - Munkfors: 3 - 4
Hemmavinst o man måste förmodligen konstatera att det definitivt blir att försöka kvala sig kvar för Munkfors. 14 poäng upp till strecket  med 21 poäng kvar att spela om kommer inte att gå.
Otroligt tufft ändå, om det skulle skilja 8 poäng vid Munkforsseger, som ändå kanske känns närmast.
 
 

Kommentarer
Postat av: Daniel

Vet du om det är några som slutat i Hammarö under säsongen? Saknat några spelare de senaste omgångarna.

2013-01-20 @ 20:28:34
Postat av: Forshaga

Pinsamt Nordström, sansad tränare i Forshaga?, fulaste du sett på en hockeyplan var en bröstvärmare, pajas!!

2013-01-20 @ 22:19:31
Postat av: Fred

Gott med seger för FIF idag! Kändes som att det var dags att slå GIK nu, dom har ju några plus när det kommer till inbördes möten.

Nordström var väl irriterad på en GIK-spelare som har lite brister, vad gäller sitt uppförande, på isen..konstigt? Eller?!

2013-01-21 @ 00:03:11
Postat av: FIF

Man ska inte reta upp sig på enstaka situationer. Men FIF spelaren hade ju inte pucken och smällen tar i huvudet...
Gick ju bra med spelaren, är tydligt att en spelare i Grums skrivit detta.
Tror det rann över för Nordström efter det odot gjorde på Wall !! Det är inte helt ok.
Riktigt bra hockey match där Grums äger första perioden och Forshaga andra, i tredje var det ganska jämt.

2013-01-21 @ 07:36:57
Postat av: Fif-Grums

Mycket bra match av div 1-karaktär. tyvärr var det inte samma klass på domaren.

2013-01-21 @ 08:53:39
Postat av: Hammarö HC

Nej, inga spelare har slutat i HHC, förutom att vi lånat ut unge backen Marcus Karlsson till FBK J20 för resten av säsongen. Men vi har haft lite otur med skador och sjukdomar på forwardssidan ett tag nu. Andreas Zätterman borta resten av säsongen efter att korsband & ledband i ena knät rök i sista matchen före jul.

2013-01-21 @ 14:09:34
Postat av: Mio

Såg ej FIF-GIK live. Kul med jämna matcher. Det vill vi ha mera av. Matchen igår gav en försmak av kommande kval där det mesta nu tyder på att GIK tvingas till tuffa matcher i förkvalet. Har tittat över lite vilka lag som kommer att bli aktuella från ettan. I nuläget ligger Arboga och Grästorp under strecket men Mjölby ovanför riskerar också att tvingas kvala. Grästorp är välkända för oss grumsare. Vi har mött dom i kvalet två gånger. 2010 då dom tog klivet upp och ifjol. Det har varit tuffa och jämna matcher. Mjölby mötte vi för några år sedan men dom var flera klasser bättre kändes det som då. Arboga har vi inte mött sedan slutet av 90-talet. Men det är tre lag som har bra stöd av publiken och det kommer garanterat transporteras in flertal bussar med supporters till Värmland framåt vårkanten. Sedan kommer ett lag från södertvåan att anslutas. Vet inte hur deras playoff-system ser ut men ett lag som Värnamo kan bli aktuellt.

2013-01-21 @ 15:50:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0