Samarbete mellan Kumla Black Bulls och Bofors "Lodjura" IK

Samarbetet dessa klubbar emellan betyder betydande spelartapp för Karlskoga HC


Snott från Kumlas hemsida:

Samarbetet mellan Kumla Hockey och Bofors IK som det ryktats om ett tag är nu verklighet.
Vad detta på sikt kommer att innebära är i dagsläget svårt att säga men båda föreningarna är mycket nöjda med att vi tagit ett första steg till ett samarbete, som både vi i Kumla Hockey och Bofors tror att vi kommer att ha stor nytta av.
Det första konkreta av detta samarbete är att fyra mycket talangfulla hockeyspelare från Karlskoga kommer att spela för Kumla Hockey kommande säsong (detta gäller hela säsongen, alltså inget "hattande" fram och tillbaka).
Spelarna det handlar om är:

Dennis Sätterman -89, En klok och spelskicklig center som förra försäsongen var med BIK´s A-lag. Han har efter detta utvecklats ytterligare och som många vet har bla. Örebro ryckt i honom till kommande säsong.(eliteprospects)

Joakim Eriksson -89, Forward. Mycket bra skridskoåkare som är blixtsnabb de första skären och har ett fantastiskt handledsskott. Joakim har redan hunnit prova på allsvenskt spel i Bofors, där han gjort 14 seriematcher.(eliteprospects)

Carl Berglund -89, Forward. Yngre bror till Christian Berglund, på många sätt påminner han om sin bror på isen. Carl är inte så stor men är orädd och frejdig, ett riktigt energiknippe på isen. Övrigt att nämna om Carl är att han för ungefär en vecka sedan var med i det svenska landslag som tog VM-guld i inlines hockey. (eliteprospects)

Jacob Bengtzén -89 Målvakt. Vältränad målvakt som verkligen brinner för ishockeyn, stor utvecklingpotential.(eliteprospects)

En sak som alla spelarna har gemensamt är att de verkligen "brinner" för hockeyn och vill ta ytterligare steg i sin utveckling som hockeyspelare, och för detta känner de alla att Kumla med de fina förutsättningarna som finns på och "runt" isen är ett mycket bra ställe att lyckas med detta.
Kumla Hockey hälsar alla fyra hjärtligt välkomna och hoppas och tror att de ska trivas!



Falken kommenterar:
Coolt med samarbete, och det kan säkert bli en spännande säsong för Charleswoodpöjkera..  Det är dock ett jättetapp för Karlskoga HC eftersom Sättermann och Berglund låg bakom det mesta i offensiv väg för sitt lag.

Karlskoga flyers har dock inte legat på latsidan när det gäller att värva, massor med nya ansikten har funnits med på träning och ett gäng av dem har nu signats för Karlskogaklubben.
Så här ser det ut med nyförvärven: 11 nya, inklusive 7 stycken från Bofors IKs J18-lag
Så här ser det ut med tappet: 10 st, inklusive de ovanstående plus Fokin och M Herou som gått till Linden och icke att förglömma V Jangetorp (målisen) som skall lira med Örebro Vipers J20

Ny tränare i Kga till denna säsong
har de också ordnat med, en Karlskogapöjk vid namn Ulf Eriksson tar hand om laget i år. Han har di snott från ärkerivalen Kristinehamns HT så dessa derbybataljer lär väl inte hålla en lägre temperatur än vad de gjorde förra säsongen... eller nåt

Vad ska man nu tro om Karlskogas slagstyrka till denna säsong? Well, det är ett ungt och säkert hungrigt gäng hockeykrigare som kommer att vara en svår nöt att knäcka för många lag men jag skulle tippa att de är lite svagare i år, det är jag rätt säker på... men det kan räcka långt ändå.

















Kommentarer
Postat av: Anonym

Tjaba!

Imponerad av vad insatt du är!!, när det gller Karlskoga HC.



Du har rätt i MYCKET, men två spelare gör inte ett helt lag, glöm inte det. UNDERSKATTA aldrig Karlskoga HC!!!



Vi är taggade!, hoppas att vi ses i nobelhallen.



/Webbmaster Karlskoga HC







2008-08-22 @ 00:07:57
Postat av: Anonym

Glömde.... KUL med så engagerade människor, keep up the good work /Säta

2008-08-22 @ 00:10:34
Postat av: Falken

Tjenna Säta!



OS-sammandraget är lååångt..och seent. Ska ju kolla Persson i kvarten så det är dags å sova nu.. =)



Er hemsida håller mycket hög klass, prexis så där skall det se ut. Det skapar engagemang och lite extra tryck runt hockeyn vilket bara är bra.



Insatt blir man om man kollar magnifika hemsidor, läser lokalblaskor och har stora öron.. =)



Nope, underskattning är inte en "sport" jag är bra i, då är jag lite "bättre" på överskattning..



Tack för uppskattningen, och jag säger samma sak. Keep up the good work med hemsidan..o lycka till när väl pucken är släppt..



Visste du att Sura-Pelle Pettersson var en föregångare när det gäller att sälja kalsonger, långt före Borg och Salming t ex? Sura-Pelle hade en slogan som är bäst hitills.. "Kalsongen som klarar ett nedsläpp!" =)

2008-08-22 @ 01:15:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0