Snart är det slut.. OCH..Undrar om KIK vill/bör spela i div2 om det nu går hela vägen..!?

Eller, ja det är ju egentligen ett gäng matcher kvar, men med noll matcher i helgen, förutom LG Hockey Games, så är det tufft för en hockeynörd..

Tre kronor ja.... Torsk mot finnarna i Globen... trevligare kan man ha det en söndagseftermiddag i februari..

Längtar till hockey-VM.. i Kanada.. Coolt blir det..!

KAK-hockeyn blir intressant att följa fortsättningsvis, även om tåget gått för både IFK Boga och Blågrisarna... KIKs framfart ska man ju iaf följa.. Kan bli många spännande fighter om det vill sig väl.

Vill KIK spela i div2 nästa år? Jag tror de kan ta sig upp, så bra kan de spela när det vill sig.. frågan är vilket lag man har nästa säsong..!?

Förra säsongen vill ingen uppleva igen, rena själsliga hockeysjälvmordet, då är det bättre att fortsätta i div3 tills det växer upp en ny kull som kan fylla på i A-lagsdressarna..

Men om Haglind, Berg, Waern, Eklund, Hammarlund, Lundblad och Nylander vill fortsätta i KIK och div2 nästa år, om man nu når så långt, så finns det kanske möjligheter att jobba vidare med laget och att man kanske slipper åka ur direkt igen.. ENORMT MYCKET hänger dock på en kille som inte ens lirar... Pontus Brolin.

Skriv kontrakt med honom så är mycket redan klart.. Han har stor respekt från spelarna, och han är en mycket kapabel coach..

Nu äre sporten på tv.. Ska kolla Kallurs läckra häck...lopp

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0