Dax för lite fotboll ikväll igen då..

Go Turkey!!!

Jag hoppas innerligt att Turkiet spöar tyskarna i kväll, jag hoppas men vet inte om de har ens en liten chans.. Över halva laget är avstängda eller skadade.. 3:e målisen kanske måste lira forward..

Bäst vore med en turkvinst, då slipper man se de dryga tyskarna mer i EM.

Vet knappt om man vågar säga det, men det är inte utan att man får en känsla av att det är de klassiska nazzeskurkarna med ultramoderna vapen mot det ihopraffsade laget från gettot utan vapen som möts ikväll..
Vinner turkarna så borde det kunna bli en Spielbergrulle av detta ganska snart.

Det där med avstängningarna är dags att skrota nu. Det är ju så enormt godtyckligt hur varningar delats ut i detta EM.
En del matcher så har man fått varning för ett motlägg och i andra matcher så kom man undan med att tackla med dobbarna i skrevhöjd.
Efter gruppspelet så skulle alla varningar tas bort så att alla lag fick spela med de spelare de vill, för fotbollens skull.

De gånger någon gör sig skyldig till riktigt fula regelvidrigheter så ska man naturligtvis stänga av spelare men då kan man kolla matchvideon och avgöra hur allvarligt det är och inte så godtyckligt som det är nu.

TV4 gör ett knappt godkänt EM
Ruskigt knappt, och det blir nästan underkänt ju mer man tänker på Peter Jidhe... Han gör en mycket slät figur där på nattkröken... Jag menar, vad är det för skit dom hittat på... En intervju med en fejkZlatan... Skulle det vara kul!? För att inte tala om den där rundresan i Sverige.. orkar inte.  Och sen det där eviga tjatet om fotbollskanalen.se.. Lägg ner skiten!

SVT och Glenn Strömberg har ju säkert gjort sitt sista EM/VM eftersom SVT aldrig kommer att  ha råd att få sända men  det vore riktigt skönt att slippa  dravlet  på  TV4... De har ju  ökat antalet  reklamavbrott i pauserna så att man  får spel snart..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0