Tommy "Lill-Egon" Persson, ny tränare i KHC... och fys med Härdfeldt

Två killar som onekligen har rutin och utbildning förstärker KHC i kommande säsong enligt dagens Bärsing.

"Lill-Egon" har förhoppningsvis också bra kontakter med ev nyförvärv till spelartruppen, för det är där som förstärkningarna behövs som mest.

Utan att veta hur många lirare som valt eller kommer att välja att förnya kontraktet med KHC så behövs det ändå fyllas på med 4-5 spelare , 2 backar, 2 forwards, en center plus en keeper..typ

Utmaningen nu ligger i att förvalta det unga gardet i KHC
Att bygga nästa säsongs KHC är en delikat uppgift, det unga utvecklingsbara skall synkas med förstärkning i form av rutin och erfarna muskler.

Om målet med en plats i kvalet till div1 nästa år skall anses vara realistiskt så måste också klubben ta fram en väl genomtänkt stragi för hur man skall matcha de lirare som ingår i laguppställningarna i både A-lag, J20 och i vissa fall även i J18.
Här ligger en stor del av orsaken till tabellraset efter jul, orken tröt och skadebenägenheten ökade och det urholkade laget enormt.

Hade KHC av "version oktober -07" spelat mot KHC av "version januari -08" så hade det blivit 7-1 till höstlaget, typ.

Behåll glöden

Hoppas klubben nu förstår vikten av att också behålla Jocke Karlsson i någon form, hans brinnande KHC-hjärta och oerhörda engagemang för laget och klubben måste tas tillvara på bästa sätt.


Fysik

Ytterst välutbildad och erfaren är också Janne Härdfeldt, med bl a ett förflutet som tränare för Leksand IFs äldsta och näst äldsta junisar. Härdfeldt skall leda försäsongsträningen, och det bådar gott.

KHC Karlskoga, som exempel, tränar fys även under seriespelet och visst märktes det att det var skillnad på muskler emellan lagen.

Kommer att yttra mig mer om detta framöver

Kommentarer
Postat av: A-lag

Det kommer nog att bli jobbigt för många i dagens A-lag om dom har samma betende nästa år med Lill-egon
som trä. Ska jag träna eller åka på tjejens farmors 81 års kalas typ.Tror inte Lill-egon köper det.Men vi får se.Dessa spelare kanske inte är kvar nu när det är en ny tränare.Lycka till Tommy du kommer att få stånga ditt huvud blodigt.

2008-03-07 @ 15:47:27
Postat av: Fniss

Försäsongsträningen kommer gå åt pipsvängen om dom ska ha Janne "bullen" Härdfeldt som tränare. Han kommer vara där 1 veckan sen kommer han supa resten. Han är en alkis/periodare. Äckligt svin!

2008-04-29 @ 19:33:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0