Kungsörs IK - Säffle HC: 6 - 7 (uppdaterad)

KIK - SHC: 6 - 7 (0 - 3, 2 - 7, 4 - 0)
Skott: 67-29 (18-12,21-13,28-4)

Säffle HC har på 6 matcher, före kvällens match, gjort 11 mål totalt.
Efter 2 perioder mot KIK leder de med 2 - 7!!

De två första perioderna är uselt genomförda av KIK, det luktar underskattning lång väg, samtidigt som Säffle är effektiva när de får sina lägen. 
Jocke Wallón i KIK-kassen gör inte en av sina bättre matcher men samtidigt så får Säfflelirarna stå hur länge som helst framför mål utan att störas av KIKs backar.. 
Det är lätt att skylla mycket på KIKs backspel, som i princip var helt osynligt utom när man gång på gång idiotrusade och blev överspelade på egen blå, men försvarsspel skall bedrivas av hela laget över hela banan och det var det ingen som gjorde under de två första perioderna.


Brolin funderar

KIK kommer ut i tredje perioden, efter att coach Brolin kastat om lite i femmorna, och bosätter sig i princip i anfallszon, vinner skotten med 28-4 men lyckas bara göra  4 - 0 och torskar alltså med 6 - 7.


Hammarlund målar!


I ärlighetens namn så måste man ge mycket beröm till SHCs keeper, mannen stoppar 61 skott och bör hyllas storligen av sina medspelare. En annan viktig spelare för SHC är kanadicken Trevor Bremner, han såg inte mycket ut för världen men han ligger bakom 1 mål och säkert 3 direkt målgivande assist, plus ett hårt arbete över hela banan.

Svårt att säga vad KIKs underprestation beror på, den började iofs inte denna matchen. Att förlora med 14-2 mot Forshaga är inte heller något som KIK med dess laguppställning skall behöva göra.

Förra säsongen så stod jag nära KIKs spelarbås ett flertal gånger, det var en njutning att känna den positiva energin och glädjen. Det syntes på isen också, man kastade sig och täckte skott, offrade sig för laget och åkte för att byta så att det glödde om rören....istället för att glida i sirap.
Man kämpade för varandra, vilket man inte kan ha gjort de senaste två matcherna.. igår gjorde man det inte, så mycket kan jag säga.

Mannen att hitta svaret på KIKs problem är coach Brolin, om två dagar tar Hallsberg Navvies emot och då är det mycket viktigt att det "gamla" KIK är med i bussen annars lär förlustraden hålla i sig ett tag till.

GO KIK!

Kommentarer
Postat av: publik

tog du några bilder från kik matchen?

2008-11-10 @ 12:19:33
Postat av: Falken

Hej Publik!

Nej, jag tog inga bilder men Peter Sättermann gjorde.

Dem kan du se på KIKs hemsida, men Peter brukar ha vänligheten att maila mig några bilder i bland och dessa kommer jag att lägga upp i ett blogginlägg.

Tack för att du läser och kommenterar bloggen, det uppskattas.

2008-11-10 @ 14:19:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0