Hallstahammar Black Sheep - Kungsörs IK: 8 - 2

1:a p: 3 - 0
Skott: 11 - 5

2:a p: 2 - 2
Skott: 7 - 12

3:e p: 3 - 0
Skott: 10 - 7

Totalt: 8 - 2
Skott: 28 - 24

Ett riktigt rostigt och tungbent KIK hade inte mycket att sätta emot i kväll.
På vissa håll så syntes det att det finns mycket mer att hämta, och sannolikt kommer man att ha en uppåtgående formkurva men så mycket sämre än detta kan det knappast inte få bli..iofs

Hallstahammar kommer definitivt att vara favoriter till att vinna sin div 3, laget är riktigt rutinerat och spelar stundtals smart och effektiv hockey. Därför skall man inte bryta ihop totalt över att få stryk mot dem, men det är förstås jobbigt att bli så effektivt utmanövrerade som KIK faktiskt blev.

Pontus Brolin i KIK-båset hade inte några taktiska drag som klarade att överlista Hallstas höga forechecking, men det kanske mest berodde på de gravt oxiderade lirarna han hade att coacha.

Per Berg, det var mannen bakom det blygsamma lilla konstruktiva framåt för KIK ikväll. Han ligger bakom KIKs båda mål, snygga assister, och visar med vass skridskoåkning och fin puckkontroll att han blir något att räkna med i vinter igen. 51 poäng i div3 föregående säsong (35 mål) blir säkert något liknande även denna säsong.

Backsidan såg på sina håll mer än lovligt virrig ut, och nye keepern från Arboga har säkert gjort bättre matcher men som sagt, formkurvan kommer säkert att peka uppåt för varje dag som går.

GO KIK!


Kommentarer
Postat av: Anonym

http://www.carlskogatv.se/

2008-10-03 @ 19:40:21
Postat av: Falken

Snygg presentation, tack för länken!

2008-10-06 @ 16:29:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0