Hammarö HC - Köping HC: 3 - 4

Seger i seriepremiären!!!
Uj vad viktigt med denna seger, jag tror att starten på seriespelet för Köping HC är viktigare än någonsin.

Självförtroende och hockeyglädje är inte något som laget har givit så mycket prov på under försäsongen, så därför var det grymt välbehövligt att man tog en seger direkt.
Extrakul att märka just glädjen när KHC, genom Jona E Larsson, kunde sätta ledningspucken till 1 - 0.. Inte TV-puckshög men nära på..

Med 6 minuter kvar av matchen ledde KHC med 1 - 4 och även om det tillslut blev uddamålsseger så var Hammarö aldrig nära att hota segern.

Hammarö har förmodligen seriens yngsta trupp, "åldermannen" är född -86, men de är hyfsat skridskostarka och energiska. Problemet de har och kommer att ha är på isen runt målet, och då menar jag båda målen.
De väger lite lätt både tyngd och rutinmässigt på det området och det är ju där de flesta matcher avgörs.

Domaren, vilken tråkig match den mannen gör ikväll.. Jag är inte förvånad tyvärr, eftersom jag har stött på honom många gånger förut.
Denna benägenhet att döma petigt för lagen utanför Värmland, läs Västmanland, och att tillåta värmlandslagen allt emellan försök till stöld av hockeytröja till amputation av viktiga kroppsdelar.
Fruktansvärt tråkigt att se!

Tack och lov är inte den mannens insats det som kommer att kommas ihåg i morgon..

Det blev 2 mycket välförtjänta sköna poäng ikväll!

Kommentarer
Postat av: Gx

Sen så var ju inte köpings "fotbollsproffs" direkt snygga. Dom två sparkarna är inte något som hör hemma på hockeyplan. Dock gör ju hammarös spelare 25 en fantastisk slashing som träffar allt utom pucken som föranleder situationen, men sparkar ska inte ens existera i skallen på en hockeyspelare under match. Sen så kanske du kan flytta hammarö från platsen "seriens sämsta hemsida"? :P

2008-10-23 @ 11:08:33
Postat av: Falken

Nej, håller helt med dig om att sparkar inte hör hemma i hockey. Ja, nu har jag ju bara sagt att Hammarö var en av aspiranterna till "Seriens sämsta hemsida" men det finns betydligt sämre exempel..Grums är direkt dålig, så även Säffles, i viss mån Forshagas och Nors. Exempel på bra hemsidor är Karlskogas, Arvikas, Kils. Jag ska sluta gälla på Hammarös hemsida om det går att läsa matchreferat även framöver.. =)

2008-10-24 @ 14:27:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0