KHCs Hjältar - Grums IK: 4 - 2 !!!!

Helt odiskutabelt välförtjänt vinner KHC mot Grums IK på onsdagskvällen
Läs gärna referatet på www.kopinghockey.se

"Bomben" desarmerades, och omgångens skrällsmäll stod istället KHC för


6 mål gjordes alltså under matchen, och KHC är inblandade i alla mål. Det var inte två självmål men det var två riktigt smaskiga bjudningar som GIK inte var sena att utnyttja.
Det närmaste ett helt egenproducerat mål för GIK var ett stolpskott, annars var det KHCs kväll hela kvällen, om man räknar heta chanser inte minst.
Det var faktiskt närmare en större segern än vad GIK var närmare en reducering.

Det är alltid skönt med seger, men en seger som inte många (Någon?) har räknat med smakar naturligtvis extra extra gott. Speciellt eftersom alla tips jag sett har tippat GIK som klara segrare och ofta med två-siffrig seger.
Jag menar inte att det var rubbat att tippa så, det är bara detta som är så skönt med idrott och hockey.

Båda lagen är mycket unga, KHCs snittålder på de 18 man som var med igår är 20,72 år (tar man bort farfar Javeblad, som vi naturligtvis inte vill med tanke på hans kalasinsats i går kväll bla, så är snittåldern nere i 19,7 år)
GIKs snittålder med 18 man från laguppställningen igår är något högre, hela 20,77 =)

GO KHC!!

Kommentarer
Postat av: KAIK

Stort grattis till segern! Måste varit en riktig kämpaseger?

Det är det här som är det roliga med årets serie, alla lag kan verkligen slå alla!! Med undantaget Säffle då såklart som tyvärr kommer att bli ett riktigt stryklag iår, fjolårets Hammarö!

Vi lyckades också att vinna mot dem, efter ett lite trevande spel, men 2p är 2p och det var skönt att vi fick pyttsa några också! Vi började slappna av för tidigt i matchen, när vi hade 6-2 i sista, så gjorde de 2 snabba, till 6-4 och det blev lite kalabalik och stress, men till slut kunde vi knyta ihop och sätta 7-4!

2008-10-30 @ 08:03:50
Postat av: Falken

Tack för det, och grattis själv!

Jodå, kamp var det allt ,men som du kan se i mitt referat på Köping hockeys hemsida och ett inlägg om matchen här i bloggen så var det faktiskt närmare en större seger än något annat.

KHC satte effektivt stopp i mittzon, och lyckades styra bort GIKs avslut så att de flesta kom från långt håll och tog sedan hand om eventuella returer från annars duktige KHC-keepern. Riktigt härlig seger. Jag tror att tabellen kommer att justeras och permanentas något till straxt före jul men jag tror att den kan komma att se lite annorlunda mot nu, just eftersom alla verka kunna slå alla, utom kanske just SHC då. Lycka till mot Navvies, de är grymma försvarsmässigt.

2008-10-30 @ 17:59:34
Postat av: KAIK

Tackar!

Ja jag läste det, extra skönt då när man kan spela ut ett lag som Grums, jag menar då vet man ju att man kan slå alla lagen! Såg även på skotten att det måste vart riktigt bra från Köpings sida!

Jag tror det blir så att de lagen med bäst försvar och med den bästa lägstanivån kommer att hamna i toppen av tabellen när vi drar oss mot 28 omgångar. Just därför att det verkar som att alla kan slå alla så gäller det ju vekligen att hålla det på en så jämn nivå det bara går hela serien!

Mm jag har hört att årets Hallsberg ska va som natt och dag mot fjolårets upplaga! Så det får nog bli taggtråd och tigerkött för oss också skulle jag tro, och om man ser till köping så verkar det ju räcka långt;)

2008-10-30 @ 18:48:47
Postat av: Micke

Kanske hade vi lite äldre lag än Köping men en av de äldre som höjer medelåldern satt på bänken (målvakten). Men två unga lag som kommer blanda och ge under säsongen. Personligen tror jag o hoppas att Grums kommer klara av seriesegern ändå, i en väldigt jämn serie jämfört med fjolåret. Köping kan mycket väl börja klättra i tabellen...lycka till o tack för ett bra referat.

2008-10-30 @ 19:06:16
URL: http://grums.sportsblogg.se
Postat av: Falken

Jepp KAIK, tigerkött o taggtråd är segerreceptet =)

Som sagt, Hallsberg har ett mycket jämnare lag än tidigare säsonger, mycket mer rutin och kilon. Riktigt duktig målis, kom från Lindlöven i år tror jag. Svåra att göra mål på, det gäller att ha fart på rören och vinna fighten framför kassarna.

Visst var det en skön seger mot GIK, och det kommer att ge en riktig boost åt självförtroendet men Köping kommer att få det tufft många matcher framöver, lite för tunn trupp och för få som måste "bära lasset". Bara att hoppas att man slipper skador och sånt. Lycka till mot Navvies!



Micke: Ungdomlig entusiasm är bra, i medgång kan det bli hur bra som helst men i motgång hur dåligt som helst. Jag tror dock att GIK har ett starkare lag och en bredare trupp än Köping.Köpingstruppen är väldigt sårbar för frånvara, man förlitar sig på för få spelare, det är Köpings svaghet. Självklart hoppas vi i Köping på att klättra men det blir tufft när alla verkar kunna slå alla. Good luck, och tack för att du läser och kommenterar min blogg.

2008-10-31 @ 14:00:17
Postat av: Anonym

Godmorgon! Hoppas du får en bra dag! :)

2008-10-31 @ 14:07:36
URL: http://emmiealina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0