KIK genomför sin tredje träningsmatch på söndagkvällen, och det mot Smedjebacken HC.
Smedjebacken spelar i samma serie som Björbo IF, div2 västra A.

För KIKs del kan det bara bli bättre än matchen senast mot Hallsta HK..

Skrivet efter matchen:

KIK vinner med 5 - 3, och genomför matchen med endast 12 utespelare men också med en rejäl portion kamp vilket alltså leder till seger. Ett stort steg framåt enligt rapport.

(0 - 0, 2 - 3, 1 - 2)

Skott: 28-19.
---------------------------------------------------------------------------------
Hittat på SHCs hemsida, under rubriken Susses hörna:

SHC-Kungsör 3-5

En match med två ansikten.

Vi går in och äger första perioden vi vinner skotten med 15-4 och äger mycket puck men gör tyvärr inga mål.

Sedan i andra börjar Kungsör tok-köra och checka på allt och alla. Då blir vi väldigt stillastående och väntar på att kompisen ska göra jobbet. Kungsör vinner perioden med 3-2, skotten med 6-8. Sista perioden  håller Kungsör i taktpinnen och vinner perioden med 2-1 och skotten i sista med 7-7.

Vi förlorar matchen på grund av alla utvisningar. Vi lyckas skrapa ihop 41 minuter i utvisningsbåset. Dom gör även 4 av 5 mål i power play.

Matchen saknade tempo men det var mycket kroppskontakt i stället.