KHC - Viking: 5 - 1

Äntligen seger, och det riktigt välförtjänt också!
 5 - 1 (1 - 0, 3 - 0, 1 - 1)

Definitivt en lagseger, där KHC visade från start att man ville och att man kunde.
Alla tre liner gör ett bra jobb, och ser till att Vikings anfall blir korta i de flesta fall.

1 - 0 efter första perren var helt ok, men kunde ha varit mer.

2 - 0 var en skaplig målistavla från Vikingkeepern, den skall ha helt enkelt ta. Inte långt senare så är man färdig att räkna in ett nytt hemmamål men då är Vikingkeepern helt plötsligt som en panter när han kastar sig från att vara helt bortgjord till att täcka ett skott som ALLA trodde skulle gå in. Han blandade och gav den mannen. (Ny keeper kom in efter andra p)
Stackars Norrby, KHCs nr 14 hade ett flertal fina lägen, och bra skott men detta läge kan komma att störa nattsömnen.

Skön "comeback av Jonas E Larsson, med den speeden (när han har den rätta inställningen) så oroar han vilket motstånd som helst i denna serie. 2 sköna baljor från hans klubba i kväll.
Ytterligare en 2-målsskytt hittar vi i unge (född -92) Anton Nilsson. Han fick ett par fint serverade mackor, som han förvaltade på bästa sätt, genom ett par sköna stänkare.

Inför slutronden så leder man alltså med 4 - 0, och man har också ett PP i ca 1:50.
Tyvärr ser man det man ser hos många lag på alla nivåer, alltså att KHC börjar sakta ner på det så framgångsrika tempot och intensiteten. Man försöker sig på små solonummer och vill spela lite Sexy-hockey...
Skönt då att Viking inte har den rätta glöden så att de kan hota, även om det blir 1 - 1 i sista perioden så är det faktiskt närmare en större seger för hemmalaget.

Nr 19 T Pennerborn har fått bättre ordning på rören, och gör en mycket stabilare insats denna match, han kommer att vara nyttig för KHC om han får vara utan ljumskproblem och sånt skit.

Såg bättre ut i båset också, större aktivitet hos ledare och spelare vilket är mycket betydelsefullt.

Skön seger, definitivt, men det är ruggigt tuff uppförsbacke för att klara sig från kvalspel.. men vad är det man bruka säga.. when the going gets tough, the though gets going.

Obs detta är inte vad jag kallar ett matchreferat om nu någon ville göra en anmärkning! =)

GO KHC!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0