Resultat omg 3 div2 VB, inkl kommentarer.

GIK - KAIK: 5 - 3 (2-2, 1-0, 2-1) Skott:35-29 (16-12,12-12,7-5)

Feltippat av mig. Tydligen en ganska bra match, där KAIK får en bra chans att kvittera när de med ca 1,5 minut kvar av matchen får spela PP (och tar ut keepern) men då passar ist GIK på att göra sitt femte i tom bur.
GIKs back, nr 41 Andreas Karlsson, var tydligen the man of the game, och bidrog (enligt flera källor) mycket till denna hemmaseger.

Karlskoga HC - Hallsberg: 3 - 4 (0-2, 0-1, 3-1) Skott:33-43

Feltippat resultat, men rätt vinnare.

Så här säger flyerscoachen om matchen:En match där HC Flyers inte kom upp i sin normala standard som man visa i hemmapremiären mot Viking.Åker vi inte ordentligt med skridskor och snabba spelvändningar så ser det ut så här, drar på oss lite onödiga utvisningar och spelar lite för snällt i egen zon. Ser framåt mot söndagens bortamatch mot Hammarö som ska få äta upp dagens tillsynes oskärpa och dåliga fart. Då finns det bara en sak och det är högsta fart från början. Go Go Flyers
/Coach
Min kommentar: 0 - 3 för Flyers efter två perioder, plus att den för Flyers viktige nr 22 Varg, med 5 min kvar på mittenronden utvisas 5+20. Inget drömupplägg inför sista p precis. Ändå, 1 - 3 kommer 6 minuter in i 3e, och sen händer inget i målväg före det att hemmalaget tar en timeout med keepern av isen som följd, och med ett till Navvies-mål, i tom kasse, som följd. Då är det mindre än 2 min kvar att spela. 8 sekunder senare så reducerar Flyers igen. 13 sek senare så åker hemmalaget på ett lagstraff (Lägligt? Njae) Då tar man ut keepern igen, och 24 sek senare sitter den tredje reduceringen.., men sen tar det slut.

Falken gillart, o man gillart mycket! Coachingen av flyerslaget alltså, och inställningen att aldrig ge upp.. Det kommer definitivt att skörda poäng framöver.

VHC - KHC: 3 - 4 (1 - 1, 0 - 1, 2 - 2)

Från VHCs hemsida: Att det (med min subjektiva Vikingögon) var en "sur" förlust beror på att det kändes som om att Viking förde matchen större delen av matchen.

Från KHCs hemsida: Vi vill börja med att be Dan Larsson om ursäkt, det blev ett missförstånd så vi glömde att kalla honom till matchen. -Dom tar ledningen med 1-0, vi krigar på och gör 1-1. Går in i paus och pratar lite och tar in frisk luft. -Går ut i andra perioden med glöd i ögonen. Gör ett kanon jobb över hela planen, hjälper varandra. Vi tar sen ledningen med 2-1 och går in i paus med ledning. -Men tack vare mera folk, då också bättre ork och en krigar inställning så håller vi undan och tar en underbar vinst med 4-3. -Alla krigar i 60minuter och visar en härlig vilja. Det finns en skön glädje i hela laget.

Vi vill även tacka Buss Åke för en bra och lugn körning!

Min kommentar: Just krigarinställningen är en av KHC allra viktigaste styrkor, och den kommer absolut att generera mer poäng framöver. Kul att se att Buss-Åke får en del av äran också.. =)

Nor IK - ÅSK: 2 - 2 (0-0, 2-1, 0-1)

Feltippat igen. Kommenterar senare..kanske

Arvika HC - KHT: 4 - 3 (1-1, 0-1, 3-1) Skott:39-36 (16-10,10-10,13-6)

Från matchrapporteringen: "-Dennis Schirmer kvitterar genom ett snärtigt handledsskott. Han har därmed en pizza att hämta ut på Shalom, fint för honom;)" "- Schirmer får drömläge på direktskott i slottet, men klubban går av. Det var bättre förr..." (med trästicka då eller?) "-En minut kvar av andra och AHC har våldtagit KHTs zon..."
(Man hoppas att det inte fanns minderåriga i publiken)

Mucho importante med första trean för AHC, kanske kan det få lite mod i bröst och bringa på laget.