Foppa is back!!

Foppa lirar tre matcher i elitserien med Modo Ett klick på länken och du kan läsa sportbladets artikel i ämnet.

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockeybladet/sverige/elitserien/modo/article5842042.ab

Måste ju skriva lite elithockey också, iaf när Foppas comeback i elitserien är på gång..

Hemma mot Frölunda i morgon torsdag, borta mot Djurgården på lördag och borta mot HV den 28 september.

Efter det blir det NHL, om foten håller, om någon vill ha honom..

Om foten håller!?: Foppa skulle aldrig chansa igen på samma sätt som förra gången, nu ligger det mkt ner hårdtestande bakom denna comeback av den anledningen att han inte vill "skämmas" som han uppenbarligen gjorde förra gången.. Men om foten håller vet vi fortfarande inget om, kanske krånglar den i första bytet eller så går det hela vägen tillbacka till NHL, OS och till en fenomenal avslutning på en fenomenal karriär..

Om någon vill ha honom!?: Lita på att Foppas svar till sportbladet, via sms, och hans besked till Modo, också har nått varenda NHL-manager. Lita också på att Foppas elitseriecomeback kommer att följas med stort intresse från andra sidan atlanten. Jo, det finns många som vill ha honom, om foten håller.

Angående länken här ovan (OS) så börjar jag tröttna på BÅG:s defensiva, och mer eller mindre idiotförklarande inställning till journalister/reportrar och media. Jo, han får/har fått mycket skit från inkompetenta mediaarbetare genom åren men det innebär inte att han skall komma med intetsägande och rent ut sagt förlöjligande svar i intervju efter intervju.
Hockeyintresserade är vi många i det här landet, och vi står inte bakom alla frågor från media (många är erbarmligt dåliga helt enkelt) men i stort är vi väldigt många som vill veta hur lagledningen tänker och som inte accepterar att bli så nonchalerade som vi nu indirekt blir av den nuvarande förbundskaptenen.

Jag har länge försvarat BÅG, men nu krävs en förändring i attityden annars devalveras Tre kronor ytterligare.


I morgon, torsdag, kollar jag in när svensk hockeys absolut bäste genom tiderna påbörjar sin väg tillbaka till hockey på absolut högsta nivå.

Jag tippar 1+1, alltså mål och ass i första matchen.

Go Foppa!!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0