KIK börjar träningsmatchandet..

..och det med ett dubbelmöte mot ärkerivalerna KHC
Nu
på fredag, och sedan på söndag, så möts lagen i Kungsörs ishall (med det lite märkliga namnet Mälarenergi Arena.., jag menar "Arena")

Kul förstås med ett träningsmatchderby som uppstart på säsongen..

Hur går det!? Egentligen ganska oväsentligt resultatmässigt.. iaf för KIK som gör sin matchdebut för säsongen.. Lite viktigare då för KHC som redan har lirat 2 matcher (Borta mot Hallsta, torsk med uddamålet och borta mot Faik, torsk med 9-1)
En ny torsk, eller två, skulle inte vara alls så bra för det unga och lite nykomponerade laget.

Ett derby är alltid ett derby, så ur den aspekten är är vinst självklart det enda som räknas för båda lagen.. Det spelar ingen roll, egentligen, att KIK bör ligga hyfsat efter KHC i matchtempo och timing mm..eller att KIK ska spela i div3 och KHC i div2.. , det spelar ingen roll alls..

Som det nu ser ut, med namnen på pappret, så rankar jag KIK som ett starkare lag än KHC.., men namn på ett papper har aldrig vunnit några matcher.., det återstår att se om ett par månader om "namnen" kan prestera individuellt och som ett lag.. Bästa coachen står iaf odiskutabelt i KIK-båset..

Hur går det i träningsmatcherna då!? KHC bör vinna första fighten, det är så pass stor skillnad att ha ett par matcher i kroppen.., Träning är en sak, match något helt annat.. plus att KHC haft något som iaf liknar en försäsongsträning, vilket KIK inte haft de senaste "10" säsongerna.. (jag vet att det finns några som haft ansvaret för barmarken och att det också deltagit några själar men det skulle vara rent löjligt att säga att KIK som lag har haft en försäsongsträning, tur då att några håller igång med boll under sommarmånaderna och att några håller igång på egen hand..)

Match nummer två i helgen kan KIK hota, men räcker det till seger..., jo kanske..

Kallt som huggarn i ishallen, som alltid, men det känns ändå lockande på något sjukt sätt..




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0