11e omg för div3Bara 4 omgångar kvar innan jul, och serien lever i högsta grad!


Fredag 3/12:

FAIK - SIF

Tips: 8 - 2

Jämnt har det varit
mellan lagen, och det blev hela 12 mål senast i Surahammar. Bortaseger då för FAIK med 5 - 7 efter en stark mittenperre som man vann med 2 - 4. Motivation och inställning är som bekant en mkt viktigt bränsle i hockey, och i kvällens match så bör hemmalaget har mkt mer av den varan eftsom man lirar för att behålla sin plats ovanför strecket. SIF lirar "bara" för äran, vilket också det kan räcka en bit..,men inte ikväll.

Resultat:

.................
HHK - KHC

Tips: 7 - 4

Hemmalaget tronar som tabell-etta,
och bortalaget är ""hjälplöst" jättesist. Senast i Köpings ishall så blev det "bara" 0 - 4 till Hallstahammar. KHC åker till Hallstarena med ett ngt starkare lag än tidigare. Jag förmodar att man ställer Erik Andersson i kassen, och man har dessutom duktige Emil "Foppa" Forsberg (back) och speedkulorna Jonas Larsson och Markus Gustavsson med som forwards. Trots denna förstärkning har jag svårt att se ngt annat slutresultat än hemmaseger.

Resultat:
9 - 3 (3-1, 3-1, 3-1)

Jahapp, inget snack när HHK bjöd upp KHC till en hockeytango

....................
KIK - S/A HK

Tips: 5 - 4

KIK vann förra mötet på bortais,
i en svängig match.. S/A HK gjorde 4 - 0 i mittenperren efter att ha legat under med 1 - 3, var på KIK replikerar med att vinna slutperren med 0 - 4. Enligt S/A HKs hemsida så verkar man inte ens ha koll på att det är match ikväll, men det tror jag mest beror på svaga rutiner än ngt annat.
S/A HK kommer med all säkerhet till Kungsörs fryzbox med revanschlusta.
Läget i lagen har jag löjligt dålig koll på, så därför blir det ett tips med hjärtat..men det hade det blivit ändå.
Riktigt bra målvaktsspel, och offervillighet överlag, plus effektivitet framåt när läget ges.., ja det är KIKs segerrecept.


Resultat: 5 - 11
(2-3, 1-5, 2-3)

Var inte på plats o kollade, men bortalagets ryck i mittenperren dödade förstås matchen.

...............
VIK HK - SHK

Tips: 5 - 4, efter förlängning

Sala hemmavann mot VIK HK,
men denna gången tror jag det blir lite svårare. SHK verkar komma med det lag de vill, knappt några sjukdomar eller skador i truppen. VIK HK vet jag inget om, men om man har samlad trupp så kan man lira bra hockey. Jag tror att laget med störst hjärta vinner ikväll, det är ju en mkt viktig match för båda lagen. Vid hemmaseger så tar sig VIK HK inte upp över strecket, mkt pga svag målskillnad, men man kryper riktigt nära. Vid bortaseger så skall det mkt till om SHK skall missa alltrean efter jul. Viktigt var ordet!

Resultat: 7 - 4
(1 - 0, 4 - 3, 2 - 1) Skott: 34-32 (10-6,16-14,8-12)

Självförtroendet var nog
gott hos Sala-lirarna inför matchen, kanske för gott? Sala vann ju ganska ohotat hemma mot VIK HK, men här låg man efter nästan hela matchen. Vi får väl se vad coachen säger.Kommentarer
Postat av: chelios

lite sent men så här slutar det i kvällens omgång...FAIK - SIF 9-2 i kraft av hemmais så tar FAIK detta enkeltHHK - KHC 9-1 att KHC skulle klara av att göra fler än ett mål på HHK finns inte på kartanKIK - SAHK 3-6 tyvärr räcker inte KIK till mot SAHK och med förlust ikväll så har nog tåget till all-trean tuffat vidare med KIK kvar på perrongenVIK - SHK 3-5 SHK borde ta det här, men man ska inte underskatta VIK som har en del bra killar

2010-12-03 @ 20:47:55
Postat av: Olgemar

Åk och heja på Kungsör nu så dem tar sig till alltrean så vi (FFIK) slipper åka till både Fagersta och Sala efter jul, vore galet kul att kunna få till ett derby istället..

2010-12-04 @ 21:43:50
Postat av: chelios

Ja du Olgemar, om KIK ska ta sig till alltrean krävs det tre raka segrar

Grupp B som FFIK lirar i e ju pinsamt svag det kommer ni få känna på när det drar igång 4:e januari

2010-12-04 @ 21:47:04
Postat av: Olgemar

Heja fram Kungsör till ´playoff nu så vi slipper Sala eller fagersta.. roligt med derby också

2010-12-04 @ 22:26:54
Postat av: Olgemar

Jo det är möjligt att det krävs men ja tar hellre en match i kungsör än Fagersta eller Sala...

Har du stenkoll på andra serien Chelios?

Förra säsongen slutade Nora Hällefors och Nora 3,4,5, före kungsör och Sala.. Topparna kankse är högre i Västmanland men bredden får vi nog avvakta med att se..

2010-12-04 @ 22:30:19
Postat av: chelios

det var då det Olgemar, ny säsong, nya förutsättningar

2010-12-05 @ 10:38:49
Postat av: Falken

Så här skrev signaturen "nein":

Matchen KIK-SAHK må ha avgjorts i andra perioden men det var då inte p.g.a. något ryck från bortalaget utan snarare för att SAHK inte bjöd på några mål som i just den perioden. KIK hade inte mycket förutom några sedvanliga psykbryt i slutet av tredje perioden i form av ett gäng vindögda sopor. Har inte sett någon match av KIK tidigare under säsongen men nivån tyds ligga ungefär på köping B/Sura B's nivå..Här är mitt svar:

Den låga nivån som delvis finns i detta inlägg är långt ifrån vad jag godkänner på bloggen. Signaturen nein har full rätt att tycka o tänka vad han/hon vill, men att använda skällsord och ge uttryck för meningslöst hat får du hålla på med någon annanstans, inte här.Sen ger jag inte heller mkt för din kommentar gällande KIKs nivå.. Alla lag kan hamna i svackor, de flesta lag är känsliga för skador och frånvaro, utom möjligtvis ihopvärvade lag.., och om nu KIK skulle ha samma nivå som SIF och KHC, vad säger det isf om S/A HKs nivå som fick stryk av KIK på hemmais..? Nja, du får som sagt tycka vad du vill, men nästa ggn kan du väl ta några djupa andetag och stilla dig lite innan du skriver en kommentar..Mvh Falken

2010-12-05 @ 17:15:55
Postat av: Westergren

Bra falken... Det var SAHK:s nr 9 som startade lite gruff på slutet...

2010-12-05 @ 21:41:10
Postat av: Oxbacken

Satt i bilen häromdagen o lyssnade på ett gäng fruntimmer som berättade att dom plöjde igenom ett antal bloggar varje dag och jämförde dessa..vilka idioter är det som läser bloggar varje dag ? tänkte jag och kom på senare att jag själv är inne här dagligen o glor..nåväl..KIK-SAHC var väl en snäll historia rakt igenom förutom ett litet kuddkrig på slutet. Att KIK gjorde ett antal kassar beror mer på slarv från SAHC sida och en herre vid namn Berg som man inte ska ge frilägen åt.

2010-12-06 @ 11:48:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0