Hinner tyvärr inte blogga så mkt som jag skulle vilja, men ska försöka köra serierna ut iaf.., med någrar missar ibland..

Kanske hinner jag skriva lite i efterhand om div2:s 17:e omg.

Postat av: Henrik

Navvies vs Arvika.

För att öka kommentar antalet här så ger jag min syn på denna match som jag var och titta på.

Första perioden så dominerar hallsberg matchen fullständigt och att det inte blir mer mål än dom 3 dom gör är i underkant men positivt för bra spel hela banan igenom. Arvika kändes som ett lag som fortfarande hade både huvud och ben kvar bussen men får ändå in ett mål i PP som inte kändes otagbart av målvakten i navvies.

Andra perioden så börjar hallsberg sämre och känner sig nog väldigt bekväma med en 3-1 ledning och arvika får komma till många avslut men får inte riktigt till avsluten utan det blir halvdana skott. Tränare Höök i navvies tar time out och höjer rösten rejält så att det hörs enda upp på läktaren och då börjar hemma spelarna trampa skridskor igen och spelar bra dom sista 7 min kvar av perioden. Det kändes ändå aldrig farligt med arvika avsluten utan jag var mer bedrövad att hallsberg inte hade samma tempo och intensiv som i första perioden, men dom har flytet framåt och sätter dit en psykologisk puck som nog tar knäcken på arvika.

Tredje Period så är navvies att känna igen med sitt enkla och raka spel med mycket tynd framåt som gör att arvika inte orkar mer utan ägnar sig att att spela riktigt fult och grinigt och inte bryr sig alls om att det är hockey dom spelar.

Men det är inget snack om vilket lag var bäst denna afton och navvies vinner fullt rättvist och SKA vara bland dom 4 bästa lagen när serien är färdig spelad med den hockeyn dom kan spela som är riktig rolig att titta på.

En liten notis är att den nya amerikanen gjorde debut igår och det syns att han har hockey i sig men kan behöva ett par matcher för att komma i match tempo och rätt i laget men det blir nog en väldigt bra tillgång offensivt för navvies.

(Öka med kommentarer så falken fortsätter med sitt bloggande för det är som gör att han fortsätter och det tar inte så lång tid att skriva några rader, bara gör det så kommer falken att bli ännu mer inspererad

2010-12-13 @ 21:38:11

Råka komma emot skicka knappen så jag fortsätter från inspirerad. Att bli ännu mer inspirerad att skriva både före och efter matcher referat som vi som inte kan se alla matcher och inte har koll på läget inför varje match får reda på. Så tack och fortsätt med ditt fantastiska jobb du lägger ner här falken!

2010-12-13 @ 21:44:37
Postat av: Hagfors

Viking imponerade mot Åmål !!

2010-12-15 @ 01:34:57
Postat av: Arvika bo

Enligt vad ryktena säger var domarna riktigt usla i Hallsberg.. Hallberg ska ha varit det klart bättre laget Matchen igenom. Men ena linjedomaren ska ha friat en solklar offside när Hallsberg gjorde 2-1. Ett självmål av ahc gav 3-1och luften gick ur.. Ska tydligen ha funnits en straff situation för ahc som domaren inte verkade bry sig om. Samt vid 2 tillfällen ska ahc spelare blivit påkörda i neutral zon (ej puckförare) som domaren friade..

2010-12-16 @ 14:40:47
Postat av: HAha

2010-12-17 @ 18:36:43
Postat av: Haha

Konstigt att arvika hade domaren med sig för en gångs skull!!! Kanske de börjat förstå sig på alla filmningar och tjuvnyp...