Div2 VB ångar på med omg 12
Tolvan på gång!

HC Örnen - Arvika

Tips: Glömde tippa,
men jag lutade åt Arvika-seger eft straffar.. ;)

Het fight,
helt klart, och jag tror att AHC sett fram emot denna match. Efter den nesliga torsken hemma mot FIF (1 - 5) för tre omgångar sedan, så har AHC vunnit komfortabelt mot ÅSK (Nåja, slutresultatet blev iaf 3 - 7) och knäckt GIKs segersvit (5 - 2) hemma. Självförtroendet bör alltså vara gott. Örnens dito vet jag inte så mkt om, men jag tror de har bra moral o kampanda i laget, vid sidan av den individuella skickligheten. De har ju vunnit ett antal jämna fighter mot bra motstånd, även om det blev hemmatorsk mot GIK i omg 9.
Mest vilja vinner, tror jag. AHC vill hemskt gärna vara kvar bland de fem i toppen, och Örnen vill säkert inte släppa iväg varken GIK eller Flyers.

Result: (1-1, 2-0, 0-2, 0-0, 0-1)

................
KHC - HHC


Tips: 3 - 6

Bottenmöte, och här är det förmodligen viktigare för Hammarö att vinna än det är för Köping. Varför detta resonemang? Jo, Hammarös korsiktiga mål måste ju vara att hänga av Viking i den nedre streckstriden, vilket de helt klart har inom räckhåll, detta samtidigt som Köping inte knappt har en teoretisk chans (jo det har de) att ta sig över strecket.

Result: 6 - 3 (0-1, 3-2, 3-1)

Härligt KHC!! Daniel Lindström, blev the man of the match med sina 3+1..

......................
Navvies - FIF

Tips: 4 - 5 efter straffar

Navvies har spelat upp sig, och nosar
nu rejält på topp-5 igen. Torsk i den jämna derbyfighten mot Örnen senast, men jag tror att man känner sig starkare än för bara 5-6 omgångar sedan. Denna match vinns av det lag som är tightast bakåt, vilket FIF haft störst problem med. Det kan bli jämnt detta!

Result: 4 - 3
(1-0, 2-3, 0-0, 1-0)

...................
GIK - Flyers

Tips: 4 - 3

Utan tvekan omgångens batalj!
Kunde jag så skulle jag se denna match. Ett självförtroendeboostat Flyers som tänker försöka sno åt sig alla pinnar i Billerudhallen, och chansen finns om GIK fortfarande är yra efter torsken senast mot AHC. Fast så yra tror jag inte att de är, det klickade lite i målskyttet (plus en riktigt bra hemmakeeper) samtidigt som att AHC var effektiva när deras lägen kom. Effektiviteten har det inte varit fel på hos Flyers, så jag tror att deras match handlar mkt om spelet i egen zon och att hålla rent framför kassen.

Flyerscoach talar om hur Flyers ska besegra GIK
Björn Östlund gör en "Henke Larsson"? =)
Klicka på länken o läs om Flyers satsning för att ta sig upp serieledning


Result: 2 - 1
(1-0, 0-0, 1-1) Skott:27-28

................
VHC - KHT

Tips: 5 - 4 efter förlängning (Det är en chansning, jag känner för underdogs o hjärtat är med lite här, o Christer Sjögren verkar vara sympatisk också)

Inget snack,
KHT hemmavann "lätt" mot FIF senast, och det verkar som att även detta lag har tänkt sno åt sig en plats i topp-5. (Det var det ingen som tvekade på före sässen, men det har ju sett lite sådär ut) Viking HC är definitivt inte ett lag som man ska räkna bort, bara för att de ligger nästjumbo, o speciellt inte hemma i "Christer Sjögrenland". VHC har inte långt upp till livet ovanför strecket, så det finns ingen anledning för dem att inte ge allt i jakten på nytt kontrakt.., mkt kvar att spela om och allt kan fortfarande hända även om man torskat båda "måstematcherna" mot HHC.

Result: 3 - 5  Skott:
(11-10, 10-12,8-7)

...............
NIK - ÅSK

Tips: 6 - 3

Svårbedömda lag detta,
jag vet inte riktigt var de är påväg.. Är ÅSK bara tillfälligt på besök under strecket, eller har de hamnat i en svacka som blir seg att ta sig upp ur? NIK är lite på samma sätt, svårbedömda för mig iaf, kan vinna mot "vilket lag" som helst..och förlora. ÅSK leder inbördesfighten, men hemmaplan och ÅSK-svacka talar för NIK


Result:
8 - 2 (4-0, 1-1, 3-1)


Kommentarer
Postat av: Flyer på vift

http://nwt.se/sport/ishockey/article808820.ece

http://nwt.se/sport/kt-sport/article807465.eceEn artikel och en intrevju inför kvällen drabbning mot Grums i Billerud.

Flyers ställer upp med en minst sagt intressant fkärdelina :)

2010-11-24 @ 19:17:58
Postat av: Falken

Tack! "Svettas" ymnigt för att hinna blogga just nu, så tack för tipset.. Det sparade tid! =)

2010-11-24 @ 19:28:08
Postat av: Arvika HC

Arvika bortaslog Örnen efter straffar. 1-1 efter första. 3-1 efter andra. Sen kom ahc igång ordentligt och börjad spela smart och gjorde det trångt för örnen. Straffarna vinns av Arvika efter mål av Ittonen och Östling i kassen spikar igen. Arvika kom till spel med många spelare borta bl.a. Schirmer, A.Östling, H.Sundvall men lyckas ändå vinna matchen vilket visar på enorm kämpa glöd och vilja. Nu kör vi AHC!! :)

2010-11-24 @ 23:12:33
Postat av: ang FIF

Kaos i Forshaga? Tränaren skyller som vanligt på skador och frånvaro i matchrapporten i vf och nwt.

Hört att några spelare börjar ledsna och vill bort.

2010-11-25 @ 12:46:45
Postat av: Inget nytt

Inget nytt att tränarn är "bäng" i FIF :D

2010-11-25 @ 16:49:05
Postat av: Granskarn

Vad händer med hockeyn framöver? Känns som den är på väg och dö ut.Dåligt med folk i dom flesta klubbar och vilket lag i div 2 ska kunna matcha något lag i div 1?

2010-11-25 @ 18:12:37
Postat av: mmm

Det är väl Grums som är närmast botten i div 1 både publik,och lag

2010-11-25 @ 18:36:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0