Sorry hockeynördar, hann inte med =(
Bloggandet blev lidandes, och det kan komma att bli mer av den varan tyvärr, men jag ska köra på så gott jag kan.

Om jag hinner, under måndagen, så kanske jag fyller på med lite kommentarer och sånt runt denna omgång.
För att hjälpa till så är det som vanligt otroligt positivt med kommentarer, info och synpunkter.Kommentarer
Postat av: Plipp

verkar som om Hallsberg har vaknat.. Torsk med 4-3 mot KGA ska man vara nöjda med. Tydligen hade man varit riktigt nära att kvittera i slutminuten när man plockade ut målvakten.

2010-11-15 @ 17:43:39
Postat av: J

Bra blogg. Riktigt kul att läsa inför matcherna.

Keep up the good work!

2010-11-15 @ 18:57:14
Postat av: Arvika Hc

Roligt att läsa båda för oss spelare som åskådare :) jobba på falken! Lite info om AHC just nu: Grabbarna spelade till slut ut hela registret, trotts att H.sundvall fick matchstraff redan efter halva matchen så sliter resterande gubbar på och offrar sig för varann. Riktigt god stämning i laget nu och på lördag gästar Grums CQA och kommer få möta ett grymt taggat AHC som fått upp ångan i maskineriet och kommer ge allt för att bärga en efterlängtad hemma seger. Peace out!

2010-11-15 @ 21:41:13
Postat av: Flyer på vift

Angående Hallsberg så håller jag med om att de verkar ha vaknat. Man kände igen det Hallsberg man är van vid. Tunga i anfallszon, kompakta framför egen bur och väldigt svårspelade.

Men att de skulle varit nära att kvittera i slutminuten mot Flyers är jag inte beredd att hålla med om. Tyckte Flyers kontrollerade matchen väldigt bra efter sitt 4-3 mål utan att släppa till några öppna lägen för Navvies.

Men Hallsberg kommer plocka många poäng om de fortsätter spela lika strukturerat som i söndags.

2010-11-15 @ 23:22:38
Postat av: Kreu

Vilka två lag tror du går vidare från tvåan till kvalserien? Jag måste vara tråkig och säga Grums kniper första platsen (finns inget som tyder på annat) samt att Örnen tar sig vidare via playoff.

2010-11-17 @ 15:30:16
Postat av: Falken

Plipp: Jepp, jag tror dessutom att det vore bra, kul och mer intressant för hela serien om Navvies blev att räkna med lite mer.Tack J, och Arvika HC!Jag hoppas även på AHC, alltså att de skall blanda sig i kampen om playoff-platserna. Om det blir hemmaseger mot GIK vet jag inte förstås, men det vore onekligen bra för seriespänningen. Alla är nog inte riktigt överens om att det behöver vara spännande, speciellt inte GIK som "i vanlig ordning" tycker att denna serie är för pinsamt lätt ;)Tack för intressant input viftande flyern.. =)Kreu: Jag tror också på GIK, de verkar stabilare än på ett par säsonger, men om det blir Örnen eller Flyers känns betydligt mer svårtippat. Om Östlund blir kvar säsongen ut i Flyers så kommer det att betyda enormt mkt för dem.. Tvingar du mig att tippa så tar nog Flyers chansen i år.. =)2010-11-17 @ 17:22:07
Postat av: Flyer på vift

Kan meddela att det i dagsläget inte ser ut som om Östlund kommer att spela mer (tidsbrist, vill inte ta plats för de yngre), men man kan aldrig säga aldrig när det gäller honom :)

Flyers har nu även fått tillbaka två riktigt bra centrar i spel, i form av Mattias Andersson och Henrik Ivanov. Plus att man fortfarande har Jocke Ericsson kvar på skadelisten. När även han är tllbaka anser jag att man även utan Östlund har ett väldigt slagkraftigt lag som kommer vara med och slåss om en plats i kvalserien framåt våren.

2010-11-18 @ 19:06:15
Postat av: Flyer på vift

Angående Björn Östlund så ser det idag inte ut som han kommer att spela mer (tidsbrist, vill ej ta plats för någon yngre). Men man kan aldrig säga aldrig när det gäller honom :)

Men nu när Flyers fått tillbaka två riktigt bra pjäser från skada i form av Mattias Andersson och Henrik Ivanov, så anser jag att man har en riktigt stark trupp som jag är övertygad kommer vara med och slåss om en plats i kvalserien framåt våren. Plus att man har Jocke Eriksson, som säkert är en av seriens bästa forwards, kvar på skadelistan men kommer troligtvis vara tillbaka i spel inom kort.

2010-11-18 @ 20:44:24
Postat av: närkederby

derbydags imorgon mellan Örnen och Navvies!! Med tanke på Navvies form så tror jag verkligen man kan ge örnarna en riktigt match jämfört med senast då man var några nummer mindre! Kommer vara på plats och återkommer därför imorgon med en liten rapport här bland kommentarerna =)

2010-11-20 @ 18:54:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0