Hur gicke i tian, o hur gåre i elvan!?

NIK-ÅSK
2 - 0 efter 40 minuter i Norvalla, o 2  - 1 med mindre än två minuter kvar av tredje perren. Hade säkert smakat mums med 3 hemmapinnar för Nor IK, men med 1 min o 24 sekunder kvar så kvitterar Åmås SK:s Thomas Sääv
Inget avgörande i fjärde perioden, det kom istället genom Marcus Ittonen i straffläggningen. Att extrapinnen åkte med till Åmål var kanske inte helt orättvist om man kollar skotten, o främst mittenperren.

FIF-HCÖ
16 - 6!! Löjliga siffror helt enkelt, skott: 53-34 visar att drygt var tredje FIF-skott gick in, vilket antingen beror på ett otroligt effektivt skytte, eller ett otroligt svagt målvaktsspel, eller båda delarna plus noll uppbackning från övriga örnar.. Förstås väldigt nyttigt med 10 plus för FIF, vilket kan betyda mycket så småningom.

AHC-Munkfors
Hemmalaget drar plösen över Munkfors i slutronden (5 - 0, o 16-1 i skott), o vinner tre viktiga poäng utifrån sin 10:e plats.

Navvies-Flyers
Flyers ligger under med ett mål med 1:31 kvar att spela av 3:e p, var på man tar en time out o plockar sin keeper. Det slutar som det oftast gör, att 3 - 1 kommer istället för "Syltas" önskade kvittering. Flyers vinner skotten, men är inte tillräckligt effektiva, det plus att Navvies är hetare överlag gör att den viktiga matchen om femteplatsen vinns av hemmalaget. Mer o matchen här, i NWT, och här på Navvies hemsida.