Efter 7 o inför 8

Yes, sjuan blev lite av överraskningarnas omgång
 
Största
Att IFK Munkfors, som inte vunnit en tek knappt (överdriver) före denna match, vinner borta mot Navvies som låg i vinnarspåret med fyra raka segrar. Och sättet man gör det på.., Munkfors hade före 7:e omgången gjort 8 mål på sex matcher, o nu gör man fem mål i en o samma match.
Läs vad Munkforscoachen Själin säger om första segern, och sen hur Navvies delar man med sig av visdomsord efter torsken, "Hockey är färskvara.."

Näst största
Att Örnen har 0 - 0 efter 2 p borta, o t o m 6 min in i 3:e, mot Hammarö, och att det bara blir 2 - 0 tillslut.
Enligt Örnens hemsida beror det "fina" resultatet på att "alla drar sitt strö till stacken"
 
Tredje 
Att Nor IK har 4 - 4 med 10 min kvar, när "många" trodde att GIK skulle derbykrossa. Det blev ju hemmaseger , och en klar tillslut.
 
Fjärde
Att Åmåls SK vinner i Nobelhallen, o tätar till de stora hålen i defensiven, mot ett Flyers som vunnit allt (3) hemma före det.
Thomas "Sylta" Karlsson: -"Jag är jättebesviken!"
 
Sen kan man vara lite negativt överraskad av Sunnes jättetorsk hemma mot FIF, inte kul för de nästan 200 i publiken (säkert mest SIK:are) , men förstås skönt o välbehövligt för Forshaga.
 
Jag vet inte om det var någon överraskning för mig direkt, jag har sett kampandan o lagets moral in action tidigare, men att Köping HC gör 0 - 5 i tredje ("Vi sopade banan med dem") borta mot "pånyttfödda" Arvika HC, efter massivt skottunderläge o knockad målis, ja det överraskade säkert någon.
 
Inför åttan:
Vi har seriefinal
Vi har botten"final"
Vi har mitten"final" 1: FIF-Flyers
Vi har mitten"final" 2: Åmål-Navvies
Utöver det så kanske Nor IK fått råg i ryggen, o tänker välta omkull ett stukat SIK. Hur som helst en jätteviktig match för båda lagen.
Arvika mot Hammarö känns som den minst betydelsefulla matchen, om man inte bor i Arvika eller Hammarö förstås, men för tabellen så spelar det matchresultatet inte så stor roll.
 
Mer om åttan om någon dag eller så..
 
 

Kommentarer
Postat av: Mio

Grums-Nor. Stor eloge till Nors målvakt som var rena fantomen i målet. Pratades mycket om GIKs tama avslut men man ska inte säga annat än att killen för dom svart-gula var bra, placeringssäker och stod för det mesta rätt. Men med GIKs övertag i skott på mål mattades han allt eftersom. När GIK till slut kom igång så rasade det också för Nor. Någon derbykänsla fick vi inte denna gång då vålbergsborna inte var på plats och hejade på sitt lag. Dålig publiksiffra i derbyt den här gången. Synd då Nor trots allt gav motstånd.

2012-10-26 @ 01:13:20
Postat av: Falken

Tack Mio! Superintressant med dina matchanalyser!

2012-10-28 @ 10:56:09
URL: http://falkensegen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0