...o så gick den 4e omgången

 
 
Navvies-Hammarö: Överraskande, iaf för mig, men ändå skönt att idrott inte är så förutsägbart alla gånger. Grattis till två raka Navvies!
Keeprarna i respektive lag utsågs till matchens lirare, kan man läsa på Navvies homepage.
 
Flyers-Sunne IK: Målrikt tippade jag, o hemmaseger, men varken jag eller Flyers hade nog räknat med att det skulle bli så jämnt som det blev. Skott: 43 - 38 (12 - 15,18 - 11,13 - 26)
Målfest mot Sunne, kan man läsa om på KT-sport.
 
Örnen-Köping HC: Jag kunde inte se matchen, så vet i princip inte mycket mer än att det blev den 4:e raka segern för Köping HC, vilket ändå är det viktigaste (för Köping HC). Segern innebär serieledning för Blue boars.
Vi gjorde bara det som behövdes, säger coach Karlsson till Magazin24.se
Inte snyggt, inte välspelat, men tre poäng, säger samme Karlsson till bblat.se
 
Åmåls SK - Arvika HC: Trodde ju på hemmaseger, men verkar ha varit en tight match en bit in i tredje.
 
"Arvika öppnade matchen bäst och hade 2 stolpskott under första 5min. Sedan ytterligare en stolp och ribbträff senare under matchen. Vid 2-2 med 2 min kvar så gör Arvika ett knasigt byte som ger Åmål ett 3-0 läge som man gör mål i. Sedan gör man ytterligare 2 mål i öppen kasse då Arvika gett bort pucken 2 gånger om. Arvika hade mest chanser sett till hela match men ineffektiviteten gör åter igen att det blir torsk. Kan hända att ytterligare en spelare får skrivas upp på skadelistan efter en ful bentackling i slutminuten.."
//Ahc
 
Forshaga IF-Grums IK: 2 - 2 efter två, följt av en mållös tredje. Fram till dess verkar det ha varit ett rättvist resultat. Fjärde oxå utan mål, men heta lägen åt båda håll. Vet inte hur många straffar som slogs, men GIK tar hem extrapinnen.
 
"Ska ha varit högt tempo och byte av chanser i Forshaga. Forshaga hade en puck på mållinjen och GIK fick ett mål bortdömnt. Noterbart med fullt av Grumsutvisningar i första perioden och sedan fullt av Forshagautvisningar i andra perioden."
//Mio
 
Nor IK-IFK Munkfors: Helt väntat, och anrika Munkfors ligger allt tjurigare till i botten.
 
Skriver lite mer när jag kollat runt lite, men säger redan nu att det är ruggigt tråkigt att den överenskommelse om matchrapportering via everysport som gjordes inför seriestarten inte följs av alla lag. Det är förstås bäst om alla kan använda samma matchrapportering (men Sunne IK:s variant fungerar också) men sämst är det när det inte blir något alls. En annan sak som uppfattas som lite fjantig är lags hemsidor som bara skriver matchrapporter från vinstmatcher,o "glömmer" att tycka till om sina förluster, men det är iofs bättre med en matchapport emellanåt än ingen alls.
 
4 games played
 
 

Kommentarer
Postat av: FB

Många lag har FB sidor nu Grums är ett sånt lag som där skriver in resultat från alla lag man har mycket bra tycker jag

2012-10-14 @ 22:27:59
Postat av: Mio

Ska ha varit högt tempo och byte av chanser i Forshaga. Forshaga hade en puck på mållinjen och GIK fick ett mål bortdömnt. Noterbart med fullt av Grumsutvisningar i första perioden och sedan fullt av Forshagautvisningar i andra perioden.

2012-10-14 @ 23:36:05
Postat av: Ahc

Arvika öppnade matchen bäst och hade 2 stolpskott under första 5min. Sedan ytterligare en stolp och ribbträff senare under matchen. Vid 2-2 med 2 min kvar så gör Arvika ett knasigt byte som ger Åmål ett 3-0 läge som man gör mål i. Sedan gör man ytterligare 2 mål i öppen kasse då Arvika gett bort pucken 2 gånger om. Arvika hade mest chanser sett till hela match men ineffektiviteten gör åter igen att det blir torsk. Kan hända att ytterligare en spelare får skrivas upp på skadelistan efter en ful bentackling i slutminuten..

2012-10-15 @ 06:21:37
Postat av: Falken

FB: Jepp, håller med att det är bra att lag har FB-sidor, men det bra om man håller sina hemsidor levande också, eller att man tydligt hänvisar till FB om det är där man vill kommunicera med sina "fans"

Stor tack Mio och Ahc!

2012-10-15 @ 19:12:55
URL: http://falkensegen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0